Blogovi

Recenzije sjenila Chanel Les 4 Ombres Quadra

Pozdrav djevojke!

Svi smo već čuli za nove promocije u smrtonosnom stanju, ovog mjeseca trgovina nas je razveselila i pružila nam mogućnost kupovine proizvoda za oči po zalihama, nisam mogla odoljeti, naravno, i ispunila sam svoj stari san i kupila sam sebi Chanel sjenilo za oči! Kome je to zanimljivo, pod kat pitam:

foto:
Detaljan prikaz:
U početku sam želio kupiti paletu # 08 Vanites, ali suprug me je zamolio da uzmem # 20 Glede Perlea, dugo sam sumnjao što da uzmem, ali onda se ispostavilo da je Vanites istekao, a ja sam uzeo u obzir Perle, što je suludo sretna! Budući da su se boje pokazale nevjerojatnim i svestranim! E sad, ja ću pregledati sve točke:
• dizajn: što mogu reći ... Chanel proizvodi samo su standard sofisticiranosti i sofisticiranosti! Lakonski crni etui s zaštitnim znakom u crnom baršunastom kućištu ... ljepota!
• aplikatori: u nazočnosti njih 2. prilično ugodno. I nanositi ih sjenom je sasvim moguće, ali ja više volim četke.
• tekstura: sjene su prilično labave i činile su mi se prilično suhima. Stoga, bez osnova, ne bih ih mogao primijeniti, što je uvredljivo! Zbog toga moja teta ne voli Shadow Chanel, jer bez baze se jako loše nose i ne daju svu boju kapku (ali ona ne koristi bazu).
• trajnost: dobro ... ove sjene trajnosti u mojoj kolekciji su najnestabilnije ... čak i u podnožju (imam umjetničku palubu) ne mogu izdržati vrući radni dan ... ali ja sam bila spremna za to.
• pigmentacija: najbolja pigmentacija ako se na nju nanosi mokrom metodom ili prirodnom spužvicom (ali ne volim dirati rodnu spužvicu, nanosim je četkom) Boje se prenose i na bazu, ali malo lakše.
• boje: u paleti 4 boje. 3 svijetla i 1 tamna.
Tamno zelena: vrlo lijepa, duboka boja. Ponekad ostavlja u gotovo crnoj boji. Odlično se podudara s bijelom! Dobiva se vrlo lijep rezultat!
bijelo: matičnjak, s nježnim zlatnim sjajem! Vrlo lijepa boja! Osvojio me! Ali u kombinaciji s ružičastom i bež boja mi se ne sviđaju, nosim je sa zelenom.
roza: divna hladovina koja prelazi u losos. Ne kombiniram to s paletom, ne želim nešto. Ako ga nosite samostalno, možda ćete dobiti efekt "umornih" očiju, pa sam ga počeo nanositi na podlogu od svijetlo ružičaste mat olovke! Boja sjena je svježa, osjetljiva i djevojačka!
bež: univerzalna nijansa, s prekrasnim sjajem! Nosim ga svaki dan sa smeđom sjenom u vanjskom kutu i smeđom strelicom, kad se ne želim gnjaviti sa šminkom.
Pa, na kraju, mogu reći da općenito još uvijek imam nekih pritužbi na sjene, jer, ipak, u usporedbi s drugim brandovima koje sam probao, Chanel je daleko na prvom mjestu.
Ali tu je zadovoljstvo, jer je kupnja bila dugo očekivana!
Predlažem da prebacite na swatch:
Swatch (samo dekorativna kozmetika):


A sada u šminki:
ružičasta za cijeli kapak, zelena - strelica:
za cijeli kapak zelene, sjene bijele (strelica - olovka od leo):
bijela sa zelenom, meni se osobno jako sviđa ova opcija:
Pa, ružičasta na svijetlo ružičastoj podlozi olovke:
cijena: 2500 bez popusta u Bon Joli. (Usput, odvijaju se iste promocije kao i u programu Letual ...)
Period ispitivanja: više od tjedan dana.
Rezultat: boje u ovoj paleti su vrlo lijepe, svidjelo mi se! Ali ipak viši 4 Ne mogu staviti ove sjene, jer vidim nekoliko značajnih minusa za mene!
Hvala svima koji su gledali i čitali!
Nadam se da je bilo korisno, Vaša Saša!

Pogledajte video: CLASSIC CHANEL SMOKY EYES MAKE-UP (Travanj 2020).

Loading...