Blogovi

My Perfect Summer Colour - Maybelline Colour Sensational ruž za usne - Mango Diamonds - 445


Dobar dan svima!
Danas vam želim reći o slatkom Maybellyn koji sam kupio zimi Jako mi se svidjela boja. Ali kad sam se vratila kući, bila sam jako razočarana, na usnama joj je bila odvratna, ali sada nakon nekoliko mjeseci ne znam što joj se dogodilo, možda se malo rastopila od vrućine)) ali sada leži na usnama i posljednji put kad je stalno koristim svaki dan i drago mi je što sam imao pameti da ga ne bacim =)
foto:
Detaljno mišljenje:
pakiranje - Uobičajena jeftina lagana plastična futrola, u rukama se težina apsolutno ne osjeća. Općenito ništa posebno))
boja - Vrlo nježno, čini mi se tako breskvasto ružičasta, izgleda sjajno na preplanuloj koži. Volim ga nanositi u dva sloja, jer u jednom sloju mi ​​se čini da uopće ne daje boju, ali u dva sloja izgleda sjajno.
tekstura - Kao što rekoh, u početku je prošlo grozno, a sada se primjenjuje bez problema. Na makronaredbi možete vidjeti kako se malo uliva u nabore, ali u životu se to ne primjećuje. Ali ako postoji i najmanji piling na usnama, tada će ih ruž naglasiti, tako da ih trebate nanositi na savršeno ujednačene usne.
trajnost - Držite ga otprilike 2-3 sata, ako ne pijete i ne grickate, usne ostavlja vrlo delikatno, ali pigment ruža kao da se unosi u kožu usana, tako da na njima ostavlja vrlo ugodnu hladovinu.
miris - Slatko, miriše na slatkiše i manžarinku, jako mi se sviđa miris ruževa kad je tako sladak i nije prejak.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
Nasuprot prozorima i bljeskalica:Nasuprot prozoru:Fluorescentne svjetiljke (ovdje je najvjernija reprodukcija boja):

Pa, opći prikaz za cijelu sliku =)

Općenito, trenutno sam sto posto zadovoljan ružem za usne i sa zadovoljstvom vam mogu savjetovati =)
cijena: oko 7-8 dolara
Period ispitivanja: Šest mjeseci s velikom pauzom =)
Hvala na pažnji, ja sam Anya i ja! =)

Pogledajte video: My perfect summer 2017 - something dangerous. (Ožujak 2020).

Loading...