Blogovi

Priča o tome kako sam dobila višak kilograma i moji aktivni pomagači

Siječanj 2012. 67 kg, sada 53)

Malo o sebi. Prije manje od mjesec dana imao sam 21 godinu. Nikad nisam bila super mršava, ali nisam bila veća od 55 kg, mala sam 155, dobila sam 23 kg tokom trudnoće ...
grupna fotografija
Prvo, razgovarajmo o Fitness Body serijalu, samo ga obožavam - čini mi se da zaista postoji efekt, vrlo jeftin sastav, ali po mom mišljenju učinkovit.
1. Floresan fitness-body - Blatna termička maska ​​za problematična područja tijela


Konzistencija je vrlo gusta, stavljam je na bokove, trbuh i stranice, nakon 5 minuta počinjem osjetiti lagano zagrijavanje, a zatim počinje vrućina! Treba pričekati 15-20 minuta i isprati, trebate nanijeti debeli sloj, miris je vrlo oštar, općenito cijela linija tijela ima sličan miris, po mom mišljenju je efikasno ako se koristi u kompleksu sport + dijeta kao i bilo koji drugi lijek, neće imati takav da je jednom namazan maskom izgubio na težini, ovo je samo dodatak.
ocjena 5
rok upotrebe 2 mjeseca
dalje
2. Floresan fitness-body - gel-elastik s algama-zastoj za zatezanje kože i smanjenje strija

Konzistencija je slična mliječi, ohhh dobro, i on miriše! ali djelotvorno je, zateže kožu, ne umanjuje jako strije, stoga, da bi poboljšao učinak, prvo otopim dvije tablete za mumiju u njoj.
ocjena 5
pola godine korištenja
Posljednja iz ove serije
3. Floresan fitness-body - gel za mršavljenje i oblikovanje tijela

Obećava nam vrlo brzo smanjenje struka. Koristim ga prije vježbi za abs, daje i toplinski učinak! Miriše prilično oštro - nešto citrusno, nerazumljivo, konzistentno, gel se apsorbira brzo, nije ljepljiv. Već mu je nestalo, još ga moram kupiti.
rok upotrebe 3 mjeseca
ocjena 5
Svakako ću isprobati druga sredstva iz ove serije.
Bez gubitnika, naravno nigdje. A evo i mog autsajdera.
4. Black Pearl - anticelulitni korektor gela 2 in1


Kupio sam zalihu - nabavio sam je vrlo jeftino.
Obećava nam minus 5 centimetara. Laže bez da se crveni! Vlaži dobro od ozbiljnog celulita, neće me spasiti, ja samo masiram bedra, pobijedio sam celulit tako da je to samo za prevenciju, ima ugodan slatkast miris, nema posebnih efekata poput cvjeta, to je samo krema poput vrhnja, konzistencija je normalna, neću je više kupovati.
razdoblje upotrebe 3 tjedna
ocjena 3
Gubitnici su gotovi. Idemo dalje izvrsnim učenicima.
5. Vichy Action Integrale Vergetures - Univerzalna krema protiv strija

Ovo je druga cijev, ja ju marljivo koristim od prvih tjedana trudnoće, rezultat nije ni jedno rastezanje na trbuhu. Ali stranice nisam razmazao i na njima su se pojavile strije. Prema konzistenciji, prilično gusta krema, ne apsolutno ljepljiva, ne upija se prebrzo, ali za mene je podnošljiva. Vrlo učinkovit alat! Miris je ugodan - miriše na neki neugodan miris. Vrlo vrijedna krema, nosila se sa svojim zadacima praskom!
ocjena 5 ++++!
I na kraju, nekoliko fotografija prije i poslijeSport i dijeta puno su mi pomogli, kreme su pomogle koži da ne izgubi okretnost, sve to savršeno djeluje zajedno! Samo četkanjem malo kreme!
Pa, to je sve što se nadam da ste uživali u postu. Ja sam Louise, dođi k meni na tebe.

Pogledajte video: Zadruga 2, narod pita - Petrući priča o tome šta je radio dok je bio pijan - . (Veljača 2020).

Loading...