Blogovi

Termalna matrica maskara Terry Lash (ljeto 2012)

Obično pokušavam izbjeći naslove spojlera i radije razgovaram o proizvodu u fazama, ali ovaj put nisam mogao odoljeti. Možda zato što sam zaista čekao ovaj novi L'Etoile iz ljetne kolekcije Voyage avec.

MATRIX maskara dostupna je u dvije nijanse, plavoj (306 dokazanih azur mediteranneen) i ljubičastoj (305 provansalinih lila). Maskara je plava, bez i najmanjeg nagovještaja tirkizne boje, što je posebno uočljivo u usporedbi sa krem ​​senkama Shiseido The Makeup Hydro Powder sjenilom za oči H10 i Diorshow Liner vodootpornim eyelinerom br. 258 iz ljetne kolekcije. Recenzije za ove proizvode doći će kasnije.
Maskara L'Etoile MATRIX (306 azur mediteranneen) je gusta, vrlo gusta. Da maskara nije nova, zaključio bih da je već suha. Tekstura nalikuje bazi dvostruke maskare L'OREAL Double Extension, ali ne sjećam se da je baza toliko lijepila trepavice i ostavila velike čestice na njima.
Pokušao sam ga nanijeti i solo i preko crne maskare. Uz L'Etoile MATRIX (306 azur mediteranneen) nemam dovoljno glasnoće, čini se da je cilija i svijetao, uočljiv, ali istovremeno tanak. Dakle, trik s polaganjem nije uspio. Ako se solo maskara jednostavno složi u komadiće, tada preko crne maskare kvržice počinju da se kotrljaju i raspadaju. Eksperimentirao sam s Eva Gurmandiz i Lank Drama, rezultat je bio isti: većina se trupla drobi tijekom češljanja, ostatak - tijekom dana, ostaje crna maskara, plava će nestati.
Na donjim fotografijama trepavice su češljane, trepavice uvijek odvajam četkom, ali i nakon ovog postupka primjećuju se nakupine maskare.

I na ovoj fotografiji se jasno može vidjeti sam „frotirni premaz“:
Iz daleka situacija nije toliko kritična. Volim koristiti maskaru u boji s minimalnim make-upom za oči. Ljeti je krem ​​nijansa + maskara. Ali za trup L'Etoile MATRIX definitivno ću potražiti zamjenu. Zapravo već gledam. I ocjenjujem ovaj proizvod na 3, a zatim bacio točku za boju.

Ako nam donese ljetnu kolekciju Clarinsa, onda ću definitivno vidjeti tirkiznu maskaru 02 Wonder Mint. Možda još uvijek znate vrijedna kolica u boji? Zanima vas plava ili tirkizna boja.
Trošak bez popusta u Letual: 509 rub
Razdoblje ispitivanja: 1,5 tjedna

Pogledajte video: Bill Schnoebelen Interview with an Ex Vampire 4 of 9 Multi - Language (Studeni 2019).

Loading...