Blogovi

Slatki par Revlon

Drage djevojke, danas ću vam reći o dva moja omiljena proizvoda iz Revlona - Color stay Makeup base i Mineral Finishing Powder. Zanimljivo, tražim mačku.

Dakle, počet ću s tonalnom osnovom Revlon Color stay Makeup # 110 Slonovače
sastojci:
Ova tonska baza dostupna je za dvije vrste kombinacije kože - masnu i normalno-suhu, ali iz nekog razloga za kombiniranu kožu nijanse su vrlo tamne, odnosno odabrala sam svijetlu nijansu s linije za normalnu kožu, ali nisam požalila.
Počet ću s bocom: naravno, glavni nedostatak je nedostatak pumpe, potrebno je dozirati je okom i vrlo pažljivo, ponekad se previše prosuje, zbog toga je neekonomičan.

Krema nije ni gusta ni tekuća konzistencije, srednja je, premaz daje prosječnu gustoću, ne skriva u potpunosti nesavršenosti - akne i krupni molovi neće se razmazati.

Ali ravnomjerno se raspoređuje po koži, ne pada u pore, ne puze, glavna stvar je ne pretjerati ili će doći do učinka maske. Nanosim kistom ili prstima za lako prekrivanje. I iako ga imam za suhu kožu, matiranje je dostupno. Njegova trajnost je izvrsna, ne nestaje nigdje od jutra do večeri, jednom dnevno prašim T zonu i ne možete ga se sjetiti. Tako sam se pridružio obožavateljima ove zaklade.
Ocjena 5- (za nedostatak pumpe i slabu kamuflažu)
Koristim 2 mjeseca
Cijena cca 450 rub
I pored njega Revlon miniralni završni puder br. 110 posvjetljuje eklatant
sastojci:
Ovo je suhi highlighter za isticanje vašeg lica. Vrlo lijepa breskva ružičasta sa svijetlim venama.

Treperenje nije osjetljivo, na suncu se igra sjajima. Konzistencija je vrlo suha i jako stisnuta, ne drobi se, već nekako "ogreba" ili nešto slično. Ali izvanredno pigmentirano. Savršeno je otisnut i na prstima i na četkici. Lice ne izgleda masno, a njegova izdržljivost izvrsna - treptat ćete do večeri. Sastav je izvrstan, u prvom redu Mica neće začepiti pore.
Ocjena: 4+ (dobro, vrlo suha tekstura)
Nosim više od mjesec dana
Cijena 150 rubalja s popustom
Swatch na dnevnom svjetlu:
Bez sunca

Na suncu

I na meni su svi proizvodi dnevna svjetlost (bez sunca)
bljeskalica

To je sve. Hvala vam na čitanju, gledanju. Što ti se sviđa kod Revlona?

Pogledajte video: Praktična žena - Šampon za suvo pranje kose, za veći volumen kose kao i gel za obrve (Veljača 2020).

Loading...