Blogovi

Ljetni eksperiment


Danas želim razgovarati o dva potpuno različita laka u svojoj kolekciji.


Američka odjeća NEON lak za nokte / neon ljubičasta 47189.
Mene je dugo zanimala ova nijansa svijetlo ljubičaste neonke, ali nekako se nisam usudila kupiti je. Kao rezultat toga, moj izbor je pao na lakove ove tvrtke. Jako sam zadovoljan kvalitetom, lak se našao vrlo lako nanijeti, u dva sloja je već savršeno ležao, što je rezultiralo mat mat plastičnim premazom. Trajnost - oko 4 dana bez baze i vrha. Lak se suši vrlo brzo, oko 10 minuta u 2 sloja bez upotrebe sušenja. Tijekom čarapa nisu primijećeni čips ili udubljenja.Cijena je 9 eura.
Ocjena: 5
MAC lak za nokte Frost / bezuvjetno fenomenalan.
(Božićna granica 2011.).
Svijetli višebojni holografski sjaj. Nikada nisam trpio posebnu ljubav prema takvim lakovima, ali ovaj mi je utonuo u dušu. Nema pritužbi, brzo se suši, zadržava se na smrću (čini mi se da su blještavila uglavnom vječna). Za vrijeme čarapa nije bilo čipsa.Cijena je 6 eura (dobio sam ga u prodaji).
Ocjena 5.
Oba laka imaju prilično udobne četke. Kao rezultat toga, kombinirala sam ih u manikuru, jer ne volim sjaj na svim noktima. S lakovima obje tvrtke tek sam započeo upoznavanje, koje nesumnjivo smatram uspješnim. Sada se radujem novoj stalnoj kolekciji MAC-a!
Sretno svima! Meni na tebi!

Pogledajte video: OPASNI EKSPERIMENTI SA SUHIM LEDOM (Prosinac 2019).

Loading...