Blogovi

Recenzije osnove sjenila za osvjetljenje NARS-a

Dobar dan Danas ćemo razgovarati o tome kako sam za sebe pronašla idealnu bazu za sjene.


Jednom davno, kad sam počeo koristiti sjene, nisam mogao razumjeti zašto kliziju. Potom je počela kupovati još skupe sjene poput Lankoma i Chanela, i još su se otkotrljale. Od 15 do 18 godina kada sam koristila sjene sve je bilo u redu, tada su se masti počele isticati kroz stoljeća. Jednom mi je prijatelj savjetovao da kupim bazu pod sjenom, ali za to nikad nisam ni čuo. Prije par godina kupio sam svoju prvu bazu pod sjenom. Goli Escentuals PrimeTime temeljni premaz za kapke, Svidjela mi se ova baza, bež, sjene koje su se održavale cijeli dan. Odlučio sam isprobati drugu bazu za zabavu. MAC Prep + Prime Eye, Ovo je bilo samo grozno! Izvlačenje prsta iz staklenke nije bilo prikladno, bilo je baš kao kit i trajalo je 2 sata. I na kraju, prije otprilike godinu ili dvije, Nars je objavio divnu bazu podataka Baza sjenila Nars Smudge Proofkoju sam odmah stekao.
opis
Lagana baza za oči, pod sjenom kreme ili pudera. Ova baza koja se ne može prati sadrži jedinstvene polimere i mineralni prah, koji zajedno ne dozvoljavaju spuštanje sjena tijekom dana. Dostupni ekstrakt dubokog mora i antioksidativni ekstrakt riže omogućavaju bazi da se odmah osuši i izgladi kapak. Bez parfema.
Sastojci
Izododekan, talk, ciklopentasiloksan, disisteronimonijev hektorit, kopolimer Vp / eikosen, dimetikon, cetil etilheksanoat, cikloheksasiloksan, sorbitan seskioleat, trimetilsiloksateilateat, tenta, tricilatna linija, pruga , Fenonoetanol, dietilheksil siringililidenmalonat, Oryza Sativa Oryza Sativa (riže) ekstrakt sjemenki ulja riže, trietoksikaprililsilan, fosfat ricinusovog ulja, ekstrakt morskog biča, sljub, Ci 77891 (titanov dioksid), Ci 77163 (bizmut oksiklorid).


Detaljno mišljenje: Ambalaža na dnu je klasična: bijela cijev mat i crna kapa. U samoj tubi nalazi se 8 grama, ali ako uzmete takav okrugli komad unutra, ima ih još više! Stvarno mi se sviđa da je transparentan. U cijevi je bijela, ali kad je stavite na kapke i trljate, postaje prozirna. Čini se da je njezina konzistencija poput kreme, ali vrlo lagana. Stavim spužvicu na kapke, a zatim je samo utrljam četkom za korektor. Suši se za 30 sekundi i čini vjeđe matirane. Drži se cijeli dan, datum isteka ne piše se.
Swatch:

Fotografija oka nije dobro ispala, ali svejedno, baza i dalje postaje prozirna.
Lijevo bez Narsa i desno s Narsom
Cijena: 24 USD
Period ispitivanja: 2 godine (već kupio drugu cijev)
Ocjenjivanje: 5 +
Maja (kontaktirajte me kako želite)

Pogledajte video: Makeup osnove: KONTURIRANJE (Veljača 2020).

Loading...