Blogovi

Gradient - trend proljeće-ljeto 2012

Pozdrav svima!
Danas ću vam pokazati kako napraviti manikuru s efektom gradijenta. Postoji puno sorti takve manikure, pokazat ću vam svoju verziju, koja je savršena za ljeto.
Ova manikura je vrlo jednostavna za izvođenje, ali izgleda upravo sjajno, kao da ste upravo napustili salon.

Pripremila sam i fotografiju i video lekciju. Ako vas zanima, pročitajte dalje.

Obično se za takvu manikuru koriste sjene iz jedne palete boja, prelazeći iz tamne u svijetlu. Vrlo je važno da je najsvjetlija nijansa u osnovi nokta, a najmračnija na vrhovima; pa ćete nokte vizualno učiniti duljim, a manikura će izgledati elegantnije. (Rezervirao sam u videu i rekao suprotno).
Izvor - beautifullamb.blogspot.co.uk
Za svoju manikuru sam odabrao nijanse pastelnih boja, koje se međusobno dobro kombiniraju.

Za ovu manikuru trebat će mi sami lakovi, temeljni premaz (bijeli lak), ali zato Nemam bijeli lak, koristit ću bazu u bijeloj nijansi. Trebat će nam i gornji kaput, komad folije i glavni alat - spužva (ja koristim komad suknje za pranje posuđa, možete pokušati koristiti izrezanu polovicu kozmetičke spužve).

Pa, krenimo.
1. Na nokte nanesite bijeli lak ili bazu. To radimo kako bi pastelne nijanse izgledale svijetlije. Čekamo dok se lak ne osuši.

2. Sada počinje zabava. Uzimamo komad folije (imam ga foliju iz čokolade) i na nju nanosimo sva tri laka, redoslijedom kojim ih želite vidjeti na noktima.

3. Sada uzimamo našu spužvu i umočimo je u lak i odmah nanosimo na nokte. Kretanje treba biti lagano, maženje. To radimo sve dok niste zadovoljni intenzitetom premaza.


4. Sada, dok se lak ne osuši u potpunosti, nanesite gornji premaz, čime ne samo da produžite trajnost manikure, već i izravnajte površinu nokta, jer od spužve je postala smekša.

5. Sada sve popravimo sušilicom za raspršivanje.

6. Sada moramo samo očistiti sve mane manikure. (To se može izbjeći ako prethodno ljepilo kožu oko nokta trakom). Koristit ću sredstvo za uklanjanje laka za nokte i pamučni tampon

7. Zatim sam na vrh nanela Kiko proizvod da dobijem mat finiš.

Dakle, na fotografiji ispod, na lijevoj ruci je mat finiš, na desnoj je samo gornji premaz od Orlyja. Koju ćete opciju odabrati ovisi o vama.

Popis proizvoda:
* Podnožje u bijeloj nijansi litvanske marke Buk
* 3 mini laka litvanske marke Buk u brojevima D8, D2, D1
* Gornje 2 od Orly (služi kao podloga i kao gornji premaz)
* 3 u 1 Mat od Kiko (brzosuši, gornji premaz, osnovni premaz)
* DeMert sprej za sušenje
Eto, sada sve možete jasno vidjeti u kratkoj video lekciji. Svi uživaju gledati.

Ovo je bio moj prvi post za kozmetičare. Hvala svima na pažnji, ja se zovem Alex.
Meni na "ti".

Pogledajte video: In Croatian! Lakovi za nokte, moji trenutni favoriti! (Veljača 2020).

Loading...