Blogovi

Moje četkice iz kolekcije Sephora I.t. Četkica za šminku

Dobro došli!
Imam nekoliko četkica od vladara Sephora I.T. Kolekcija četkica za šminku i htio bih razgovarati o njima.
Ova zbirka četkica se također naziva "platina", četkice iz ove serije su nekoliko reda veličine bolje od ostalih četki Sephora!
i prema tome skuplje. Kolekcija je rezultat zajedničkog rada francuskog dizajnera Philippe Di Mio i Sephora Pro Beauty Team. Kolekcija se izvorno sastojala od 14 četkica: ružičasta za lice, plava i ljubičasta za oči.
Potom je kolekcija dopunjena s još nekoliko četkica, a pojavio se i ograničeni set četkica s ručkama metalik boje
"Kolekcionarsko izdanje I.T. Četkica Set."
Četkice su izrađene od sintetičkih vlakana (takelon) i prirodnih gomila (koza), Ručka je metalna, ali su četke lagane.
Imam 5 četkica, zapravo čak 4, jer četkicu za obrve i trepavice ne smatram četkom.
Svaka četka opremljena je gustim plastičnim zaštitnikom za hrpe, četke se mogu postaviti okomito.
Cijene ću nazvati indikativnim, jer je već prošlo godinu dana, a te podatke zapravo nisam pamtio u sjećanju.


1.Sephora I.T. Kolekcija četkica za šminku - I.T. Okrugla četkica za puder br. 120.
Velika četkica u prahu. Pila je prirodna. Pakiranje hrpe je srednje, ali bliže gustom. Pile su nevjerojatno meke, elastične, ali istovremeno prilično elastične. Preživjela je opetovano pranje, u kojem se pokazala vrlo vrijednom (nije izgubila boju i kaput). Kada dodirnete njenu kožu, kako je rekla jedna blogerica, "kao da vas mačka dodiruje šapom". Obožavam ovu četku. Ali posebno ga u posljednje vrijeme ne koristim, jer je stvarno vrlo velik, promjer hrpe u njenom labavom obliku je oko 5-6 cm, prikladniji je za tijelo i dekolte. Ali ona zauzima mjesto u mom svijetu ljepote.
Ocjena: 5+
Razdoblje ispitivanja: 1 godina
Cijena: otprilike 1300-1600 p.

2.Sephora I.T. Kolekcija četkica za šminku - I.T. Četkica od anđeoskog prirodnog rumenila br. 131
Kutna četkica za rumenilo, također izrađena od prirodne hrpe. Meko je nevjerojatno, poput perja. Puno je, ne prezategnuto, i ne previše tekuće, to je to, jer mora biti puno. Kvalitetno je urađeno, samo se ne želim ponavljati, ali svi su četkice u ovoj seriji vrlo kvalitetne, barem one koje imam. I što je najvažnije, četkica broj 131 je višenamjenska. Koristim ga i za puder, i za rumenilo, i za bronzer, i za highlighter, i za oblikovanje. Moj nezamjenjivi pomoćnik na putovanjima. Ovo je moj najdraži kist ikad. Još uvijek imam kutnu četku od Sigma F-40, slične su seforama po mekoći hrpe, ali četkica br. 131 od sefora bolje drži gomilu, za razliku od Sigme, a onda se F-40 još gore puni, hrpa izlazi iz nje, a miris, koju isijava nakon pranja (tko god ima ovu četkicu, razumjet će me) jednostavno je grozno. I cijena im je približno ista, pa, u svakom slučaju, dobili su me za isti iznos, jer Kupio sam Sigmu u Rusiji, odnosno, uz doplatu.
Ocjena: 5+
Razdoblje ispitivanja: 1 godina
Cijena: otprilike 800-900 p.

3.Sephora I.T. Kolekcija četkica za šminku - I.T. Bršljana četkica br. 113.
Duofiber četkica, a ova četkica mi je najdraža. U svom životu bio sam upoznat sa samo dva duofibre MAC-a br. 187 i s Cephorom br. 113. Oboje ih volim strastveno i s poštovanjem. Ali, ne bacajte samo trulu rajčicu na mene, više volim Sephora. Na MAS nema pritužbi, ali iz nekog razloga, ako su oboje čisti, odaberite bilo koji, moja ruka automatski posegne za seforom. I upravo kad mi postave temelje često me pitaju kakav divan temelj imam. Za razliku od MAS-a, sintetička hrpa sefora je kruta (ali ne ogrebotina) i nešto duža. I promjera je dva puta manje od MAC br. 187, ali u ovom slučaju nije važno, četkom br. 113, iako je mala, lako i brzo možete nanijeti ton laganim velom, međutim, MAC 187.
Ocjena: 5+
Razdoblje ispitivanja: 1 godina
Cijena otprilike: 600-700 r.

4.Sephora I.T. Kolekcija četkica za šminku - I.T. Četkica s mrljama br. 236
Kupio sam ovaj kist jer ga nisam imao. Koristim ga za izradu donjeg kapka, nabora, cilijarnog ruba, za nanošenje highlightera ispod obrva, za sjenčanje, korektor ispod očiju i baze ispod sjenila, također je dobra u nanošenju. Općenito, volim i ovaj kist, iako ga rijetko koristim, jer u principu ne radim često šminku očiju većih razmjera, češće koristim samo maskaru i eyeliner, a složena šminka je za posebne prigode. Pristojna četkica, ali u njoj nema ništa natprirodno. Nema se što usporediti, imam samo jedan kist ovog oblika. Izrađena od visokokvalitetne, vuna se ne gubi.
Ocjena: 5
Razdoblje ispitivanja: 4 mjeseca
Cijena: otprilike 15-17 eura (kupljeno u Italiji)

5.Sephora I.T. Kolekcija četkica za šminku - I.T. Češalj Grb češalj br. 200
Četkica za obrve i trepavice. Morao sam se kandidirati za ovaj kist, dugo sam ga tražio, kao rezultat toga kupio sam ga u Sephori u Italiji. Nisam je mogao naći kod kuće Real Techniques ima sličan kist. Ne koristim ga za obrve, jer Obožavam četke, a za trepavice je nezamjenjiva, zbog tankih zubaca sličnih iglicama, posebno ako ih uvrnete, savršeno razdvaja trepavice i uklanja kvržice.
Ocjena: 5
Razdoblje ispitivanja: 4 mjeseca
Cijena: otprilike 15 eura

Zaključno, želim reći o dizajnu, stvarno je potresan, elegantan, jako je lijepo držati ove ruke u rukama. Ove četkice mi pružaju veliko estetsko zadovoljstvo, ovo su najljepše četkice u mojoj kolekciji. A kvaliteta četkica je sigurno izvan pohvale (posebno četkica 1-3). A posebno četkica br. 113.131, ove su četkice dovoljne za lice kad bih sada kupio četke, kupio bih ove dvije i sve. Jeftiniji su od MAS-a i po kvaliteti nisu lošiji, a čak ih i nadmašuju (uspoređujem ga s onim MAS četkicama za lice koje imam 187.129. MAS br. 129 je četkica s tvrdom i ogrebotinom).
Ostavljanje: Sve četke perem tekućim sapunom ili šamponom (koji je pri ruci) pod tekućom vodom, ponekad koristim i balzam za kosu kada nisam lijen, ali u principu to nije potrebno, jer čekinje tih četkica su vrlo mekane. Sušim ih bilo u matičnim zaštitnicima s otvorenim čepom, bilo na mrežnim štitnicima. U zavičajnim zaštitnicima sušenje je praktičnije, jer četke se mogu postaviti okomito, na taj način sprečavajući da voda ulazi u ručku, ali naravno čep mora biti zatvoren, dakle, četke će se duže sušiti.
NB! Velika četkica u prahu suši se oko jedan dan, ponekad i duže.

Hvala na pažnji!

Pogledajte video: CETKICE ZA SMINKANJE 101 Pristupacne i dostupne kod nas (Travanj 2020).

Loading...