Blogovi

Skladištenje i organizacija moje kozmetike (godmorgan posude)

Pozdrav svima. Danas bih želio razgovarati o zloglasnoj mogućnosti čuvanja kozmetike u takvim posudama, ali u svom dizajnu.
Kome je to zanimljivo pitam pod kat

Dakle, malo pozadine. Doslovno prije 4 mjeseca imala sam minimum kozmetike, ali onda je Katya odlučila kupiti svoju prvu podlogu, izbor je pao na Affinitone. Kupila sam je, ali nisam znala kako to primijeniti, slučajno sam naišla na to na YouTubeu i tako sam otkrila beauty blogerice. Zalihe moje kozmetike značajno su se povećale i razmišljao sam o pitanju skladištenja. Kao rezultat toga, kupio sam kontejnere od ikee. Cijena izdavanja je 800 rubalja.
A ona je organizaciju kozmetike učinila prikladnom za mene. Odmah ću reći da nemam apartman, a imam i Ruby ružu na zalihi, koristim ga vrlo rijetko, ali za sada neka bude prisutan za publiku.
1. U prvom su odjeljku dobili sredstva za njegu (koja ne staju na vrh toaletnog stola) i temelj
2. Sjene su ušle u drugi odjeljak, a samo su dvije bile u mome rumenilu. Ovdje je moja paleta od 5 boja u fleur-u za sve prilike. Omiljeno beyu rumenilo i sjenilo nepogrešivo, koje koristim kao highlighter.
3.4. Također je sjenka i još jedno rumenilo. Koristim tri palete gotovo svaki dan, to su dva komada iz Gosha, i Avonova paleta. I preostala 3 proizvoda su još više za ljepotu.
5. Nisam fotografirala proizvode koji su u njemu jer tamo nema ničeg zanimljivog, dva balzama, ruž za usne i pamučne pupoljke, moj potreban atribut u šminki i zgodnu malo toaletne vode, vodim sa sobom na izlete.
Slijedi polica koja se malo uzdiže i ispod nje se nalazi i mali pretinac. Stavio sam ga tamo
Ovo je spužva od Eve, u slučaju da vam bude korisna, super duper je mega povoljan ošiljač od Rive Gauchea - moj jastuk za jarbol, a još jedan pakao za jarbol su moji novi Philips pinceta, koji ste dobili uz epilator, pozadinsko svjetlo se uključuje, vidite sve nepotrebno dlake i savršeno suze čak i najkraće.
I sada prelazimo izravno na samu policu koja se uzdiže. Dakle:
6. Ovo su 3 osnovna proizvoda za moju šminku, gel za obrve, podloga ispod sjenki i tekući eyeliner.
7. Dalje, moje mini olovke se spremaju, naručila sam ih s kineske stranice, ponekad ih koristim za šminkanje, ali malo su tvrda, zimi ako leže na bateriji malo super
8. Evo, sve ostale olovke, eyelinere i sjajni štapić, prije sam disko dekoltirala na diskoteci, ali sada sam ga opet ostavila, pa, dobro će mi doći. Sve olovke ovdje osim E jako su mi drage, s nježnom ljubavlju.
9. U ovom su odjeljku moji sjaji. Sjaj Bratz iz dalekog djetinjstva, i dvije iskre iz Mije, rijetkost. A također i moja nova omiljena divlja ruža Lumene. Samo boja mojih snova, a kvaliteta me veseli za tako nisku cijenu.
10. Pa, zadnji pretinac, to su moja lešina. Da, imam ih puno, ali nikada nemam strpljenja završiti jedno, a zatim otvoriti drugo. Od svega želim istaknuti maskaru od Yves Rochera, ona je početnica, ali to je samo čudesno i divno čudo, kakvu ljepotu stvara cilijama, jako sam zadovoljna s njom, to već dugo tražim, mogu napraviti pregled na nju. A ja također volim četkicu od maskare pod slovom D. I sama maskara je bila dobra, već je završila, a ja i dalje koristim kist. Obično slikam maskarom, a zatim cilijem češljam četkom, ona uklanja višak i odvaja cilija ako se iznenada spoje, toliko sam navikla na to da ne mogu bez nje.
Pa, zapravo cijela moja kolekcija, mislim da će se nadopunjavati, očito nema dovoljno korektora, alata za konturiranje, sjene, rumenila, općenito, ovo je tek početak.
VAŽNO! Ako vas neki proizvod zanima, a želite čuti moje mišljenje, nazovite broj i pismo i rado ću vam odgovoriti svima.
Također razmišljam o tome da napišem cjelovit post o svom toaletnom stolu. I ne samo o drugom okviru, kako mislite da će biti zanimljiv? ili ne vrijedi ...
Ja sam Katya, što se mene tiče.

Pogledajte video: Jednostavna organizacija frižidera i savjeti za čuvanje namirnica Cheap fridge organization (Veljača 2020).

Loading...