Blogovi

Morski tirkiz i zlatno sunce - olovke iz ljetnih kolekcija Chanel i Diora

Pozdrav svima!
Danas ću vam reći o dvije olovke (iako se jedna od njih naziva i eyeliner ...), koje su nam predstavljene u ljetnim kolekcijama dva kozmetička diva - Chanel i Dior.
1. Eyeliner "Chanel LE CRAYON KHOL", br. 75 "Peche cuivre".
foto:

Detaljan prikaz: Olovka je kupljena u dodatku olovke Dior, bit će govora u nastavku, trčao sam po dućanu i nisam znao što želim ... s obzirom da sam već ranije kupio sjene i maskaru. U početku ga nisam planirao nanositi na sluznicu ... ali, isprobavši takvu tehniku ​​kao rezultat, bio sam razočaran, jer mi nije ispadalo nikakvo "oranje", pa se olovka koristi kako sam planirala. I njegova su svojstva više nego zadovoljna sa mnom!
Čvrsto drži cijeli dan, ovo je u vrućini, što sada stoji kod nas! Ponekad ga kombiniram s tirkiznim Diorom, što ćemo razmotriti u nastavku ... moj suprug je slučajno izbrisao fotografije ove šminke ((Malo suho, ali ova kvaliteta daje trajnost. Ne ispisuje.
Swatch:

Ocjenjivanje:5 - (nije mogao podnijeti sluznicu).
2. Vodootporna olovka za konture očiju Dior Diorshow Liner Vodootporna, br. 258 "Tirkizna"
foto:

Detaljan prikaz: Oh! Ova me je olovka samo izluđivala ... uklet ...
Toliko sam se bojala kupiti ga, mislila sam da ću ga nositi izuzetno rijetko, ali pogriješila sam!
Olovka nevjerojatno lijepe nijanse, isprepletena s najmanjim iridescentnim česticama. Vrlo uporni, položili testove u teretani. Čak ga ni tuš nije ozlijedio, čak ni na sluznici koju je savršeno pokazao, nije očekivao ... Bravo! Oštricom možete oštriti olovku, koja je skrivena u gornjem dijelu, ali uspijevam ovom olovkom nacrtati tanku crtu i u nedovršenom stanju.
Swatch:


Ocjenjivanje:5+++!
Hvala na pažnji, ljepotice!
Mila.

Loading...