Blogovi

Recenzije o dubinskom ulju za dubinsko čišćenje Holika Holika Soda Clean Pore

Holika Holika - Soda Pore BB pena za dubinsko čišćenjeHolika Holika - Soda Pore BB ulje za dubinsko čišćenje

Dobro došli!
Od trenutka kada sam dobila BB kremu, prvo jednu, zatim drugu, treću itd., Prirodno se postavilo pitanje kako i kako je ukloniti. Pretražio sam Internet, čitao blogove, saznao o hidrofilnom ulju, kako ga pravilno koristiti itd. A prvo hidrofilno ulje kupio sam od Holike Holike, jako mi se svidjelo ovo ulje i tada sam, od iste tvrtke, kupio pjenu za uklanjanje BB kreme.
Općenito, tvrtka Holika Holika ima čitavu liniju proizvoda iz serije Soda Pore Cleansing, ali probala sam samo dva, dizajnirana posebno za uklanjanje BB kreme, reći ću vam o njima.

(1) Holika Holika - Soda Pore BB dubinska pjena za čišćenje 150ml
Ova pjena namijenjena je dubinskom čišćenju kože, kao i uklanjanju eksplozivne kreme.
sastojci: natrijev bikarbonat, ekstrakt lješnjaka čajevca, ekstrakt čajevca, gazirana mineralna voda Harrogate (postoje prirodni mineralni izvori u Harrogateu) Ovaj je proizvod namijenjen problematičnoj koži (masnoj, sklonoj aknama), kao što sam kasnije saznao. No, unatoč tome, iako je moja koža problematična, ali naprotiv suha, osjetljiva, sklona iritacijama, ovaj lijek je savršeno djelovao na mene.
To je bijela pjena s mekim plavim granulama (Sl. 1.2), kad se u kontaktu s vodom peni, u životu je jači nego na fotografiji na kojem se pjena, malo sam ga pretjerao(sl. 3).
Ima ugodan miris citrusa. Ovaj proizvod koristim i kao sredstvo za uklanjanje šminke, kada imam BB kremu ili drugu kozmetiku na licu, a također i kao pranje.
Iako, kada imam BB kremu i / ili temelj na licu, samo dva puta za redom isperem ovu pjenu i to je sve, to je dovoljno, nisu potrebna dodatna sredstva.
Ova pjena jako dobro čisti kožu, samo ne ostavlja trag BB kreme, ostavlja osjećaj svježine i stvarno vrlo čiste kože, koža u doslovnom smislu te riječi pukne, ali apsolutno nema osjećaj suhoće i zategnutosti. ovaj je alat vrlo udoban. Zbog prisutnosti granula lagano pročišćavajte kožu. Potrošnja je vrlo ekonomična.
Evo, pola količine pjene koja u smokvi. Broj 1, imam dovoljno da u potpunosti operem lice, tako da mislim da je pakiranje od 150 ml dovoljno za nekoliko mjeseci. Tko zna kvalitetu mousse-a za uklanjanje šminke iz klinika (Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser), onda su ova dva proizvoda vrlo slična u pogledu kvalitete i isplativosti.
Ocjenjivanje: 5+
Period ispitivanja: 1 mjesec
cijena: 17 $

(2) Holika Holika - Soda Pore BB dubinsko čišćenje 150 ml
Hidrofilno ulje za uklanjanje eksplozivne kreme. Plastična boca u kojoj se nalazi ulje izgleda prilično kompaktno, opremljena prikladnim dozatorom.
sastojci: Sadrži maslinovo i arganovo ulje, vitamine A, E, D, mineralnu vodu Harrogate. Ne sadrži mineralno ulje, prozirno ulje (sl. 4) kao i gore spomenuti proizvod ima ugodan miris citrusa, kad se u dodiru s vodom pretvara u mliječnu pjenu (sl. 5). Odlično se ispire BB krema, ali nakon hidrofilnog ulja još uvijek operem lice svojim uobičajenim praljem ili mousseom, što sam gore opisala, tj. Uvijek se operem nakon uklanjanja šminke, ali nakon hidrofilnog ulja moja želja za pranjem postaje još jača, jer neki, ne baš ugodan osjećaj "filma" nakon ulja na licu i dalje ostaje. Potrošnja nije baš ekonomična, za pranje sam dva ili tri puta
(a najbolje sva četiri) kliknem na raspršivač.
RS Ne znam koliko je to važno, ali i ulje i pjena (i BB krema Holika Holika, koje sam naručio) su tvornički zatvoreni u plastiku, tj. nema rizika da je netko otvorio proizvod prije vas, a plus to je dodatno osiguranje prilikom prijevoza robe.
Ocjenjivanje: 5 s minusom (ne baš ekonomična potrošnja)
Period ispitivanja: 2 mjeseca
cijena: 17 $
Dakle, ovo su zasad jedino sredstvo s kojim sam pokušala ukloniti BB kremu, pa se s tim nema što uspoređivati, ali stvarno su mi se svidjeli, zadovoljna sam s njima i mogla bih ih preporučiti mirnom dušom. U idealnom slučaju, ova dva alata bi bila bolja radite u duetu ako svakodnevno koristite BB kremu.Ili, u principu, to sigurno možete učiniti s pjenom, jer ako ulje zahtijeva dodatno pranje nakon sebe, onda pjena izvrsno radi uklanjanje šminke i čišćenje samog lica za 5 +. slučajeva, sljedeći put kada napravim narudžbu, za Samo tražim pjenu, to je dovoljno za moju kožu.
Ovdje je naljepnica na ovoj fotografiji (nisam dodala fotografiju s tim sastavom, jer je napisana hijeroglifima, ali sastav uopće nije naznačen na hidrofilnom ulju).
NB! serija Soda Pore Cleansing ima još jedno ulje (to i izgleda), pa ako želite ono o kome sam pisao, obratite pažnju na narančasti natpis "BB Deep Cleansing Oil"

Hvala na pažnji!

Pogledajte video: Šamponi za kosu da i ne (Veljača 2020).

Loading...