Blogovi

Clinique Lid Smoothie Antioksidant 8-satna boja očiju - recenzije

Dugo sam gledala krem ​​sjene, razmišljala o tome kako započeti upoznavanje s ovom, do sada nepoznatom meni životinjom: sa Chanelom ili sa Shiseido. Kao rezultat toga, u pokretu, štand Klinike mi se slučajno pojavio za ruku - a sad već biram nijansu ovih slatkih cijevi)))


Dakle, same sjene su smještene u malu cijev poput sjaja za usne. Sam slučaj je mali, duljina kažiprsta.
Poklopac s vijcima daje oku vršak aplikatora od medicinskog čelika sa poševnim vrhom.
Proizvođač nije lagao, rekavši da aplikator "trenutno hladi kožu" - dodirnuti ih kapcima vrlo je lijepo. Naravno, nemoguće je s ovim savjetom nadoknaditi oči - stavljam točkice i malo ih raspoređujem, a zatim završim posao prstom ili četkom - po želji.Tekstura sjena je vrlo lagana, ne ljepljiva. Lako se nanose i raspoređuju preko kapka.
Nijansa se kao takva praktički ne daje - blagi treperenje i mokri sjaj ako se nanese u jednom sloju i nešto metalizirana boja lososa, ako je slojevita.
Nosim ih bez baze, stvarno se drže cijeli dan - po vrućini koja je stigla sada, nosila sam ih od 7 do 21 sat, a ništa se nije poskliznulo i nije bilo.
U principu, šminkala sam se s njima u kombinaciji s drugim, tamnijim nijansama, ali najviše od svega su mi drage upravo solo, s tankim kapkom za uši i strelicom uzduž linije trepavica - ovo je za mene gotovo idealna opcija za ljeto, kad često ne želim puno šminke na lice, a prioritet je na strani svijetlih tekstura i prirodne i prirodne šminke.
Rezultat - jako su mi se svidjele sjene, unatoč činjenici da sam uređenje Klinike, a posebno njezin dizajn, izrazito skeptičan. Na nadolazećem putovanju na more, sigurno ću ih povesti!
golo oko:

sa sjenama:Ocjena: bezuvjetnih 5!
Cijena: oko 950 rubalja s maksimalnim popustom na let.
Razdoblje ispitivanja: nekoliko tjedana.
Ja sam Alina, na bilo koji način, na "tebi".

Pogledajte video: Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8 Hour Eye Colour - Review and Demo w 3 looks (Travanj 2020).

Loading...