Blogovi

Recenzije o mineralnoj paleti Clarine Ombre Minerale 4 Couleurs kvartet za oči


zdravo dame. danas želim podijeliti svoje dojmove o četverobojnoj paleti Clarencea, postoji nekoliko recenzija o njoj, ali odjednom će nekome biti korisno))

sve 4 boje se vrlo dobro slažu i imaju složene nijanse i tonove.
u hladu:

na suncu:

i boje odvojeno:
1-tamno smeđa, hladna, čokoladna, s obiljem obojenih šljokica, s pretežno crvenom bojom, dok završna obrada daje saten, odreske nisu čitljive. vrlo podsjeća na mračni sektor iz ljetne kapele.
2-ružičasto-breskve, a najčešće crvene. Također svjetluca na startu i saten na kraju, boja je lijepa, ali ovdje je jednostavno opasna, iako izgleda sjajno na tamnoj ili preplanuloj koži, također zbog svoje male plime)
3-ružičasto-bež mraz. to su pahuljice gotovo na prozirnoj bazi, da biste dobili posebnu boju iz ovog sektora, morate se dugo pokušati i slojiti.
Smeđa 4-smirena boja, sa sivim podtonom, također ne sjaji puno, ali tek toliko da ne bude mat, izvrsna boja, ovisno o osvjetljenju, pretvara se iz sive u kakao.
u hladu
na suncu.
općenito su svi sektori umjereno komprimirani, malo suhi, malo se drobe, ali izvrsno su pigmentirani, daju dobru boju, radije ih nanosim spužvom i četkicom s njima, jer Za takvu teksturu, četkica neće biti odabrana odmah. unatoč činjenici da su sjene prilično stabilne - na mojoj ne baš obrađenoj osnovi gerlen sve održava savršeno, bez zatamnjenja ili klizanja, isperu se lako i jednostavno mojim uobičajenim pranjem - mlijeko + pranje))

u šminkanju su korištene sve boje: 2-na cijelom pomičnom kapku do kosti, 4-na dnu i nabora, 1-vrlo široka strelica na vrhu i 3 - ispod obrva i u unutarnjem kutu.


Jako volim sjene, imam još jednu takvu četiri u drugoj boji))
ocjena - 5!
rok ispitivanja - 2 mjeseca.
cijena - oko 1700 bez popusta.
hvala, ja sam Lena

Pogledajte video: Testirala sam JEFFREE STAR Cosmetics BLUE BLOOD paletu! TOP ili FLOP!? Koko (Siječanj 2020).

Loading...