Blogovi

Matirajući i ne baš dobri pudri (Vichy Aera Teint mineral, Doir brončano matte sunčanica, Givenchy Matissime)

Dobar dan, djevojke! Želim vam pokazati neke pudere koje trenutno imam. Ostale zimske nijanse i na meni, već preplanuli, sada nisu led.
Dobro došli!

Za početak pokazujem svoje golo lice. Nisam mislio da ću to negdje pokazati, ali apsolutno se ne sramim tebe. Kao što vidite, moj glavni problem je crvenilo i post-akne.
Započnimo s:
1. Vichy Aera Teint Mineral SPF 20 # 30 pijesak
Ovaj puder kupila sam u rano proljeće, nijansa mi nije bilo, uzela sam ga tamnije. Savjetnica u ljekarni uvjeravala me da se usprkos svojoj "tami", puder prilagođava tonu kože. Bez obzira na to, ležali smo i čekali ljeto.
Svi znaju malu četkicu, oštro je za mene (podiže ljuske). Moj kabuki premaz nije ništa gori. Masa praha je 5 g, dosta je na oku, dovoljno za petogodišnje razdoblje. Prah je samo za kućnu upotrebu, a tijekom transporta prah će se izliti u poklopac. Miris praha je izostao. Snaga sakrivanja praha je dobra. Ali matiranje - nakon 30 minuta, prah već pluta (imamo toplinu). Također naglašava pore. Odmah nakon nanošenja lice se ne pretvara u mat, pojavljuje se mokri sjaj.
Na bradi je jasno vidljiv piling:

Cijena: oko 1200r. u ljekarni.
Trajanje upotrebe: rijetko u proljeće.
Ocjenjivanje: 3 (za naglašene pore i odsutnost barem neke vrste matiranja).
2. Dior Bronze Matte Sunshine SPF 20 # 002 Medni mat
Ne mogu pokazati svoj puder u otvorenom obliku - postoji otvor na otvoru, ali fotografirao sam komad za prenošenje sjene (vidi gore).
Prikladna kompaktna kutija za prah. Ne sjećam se je li u njoj bila spužva Kupio sam ga prošlog ljeta i sretno se iscrpio do rupe.Za post sam ga stavio nakon duge pauze i opet bio šokiran svojom dosadnošću! 5 sati za moju kožu je super! Ima suptilan praškast miris. Koža nakon nje je baršunasta, glatka. Opet sam se zaljubio u nju) Ne daje vlažno sjaj, a ovo je još jedan plus za mene.
Puder neće sakriti sve ono što bih željela, ali glavno je da je ten postao ujednačeniji i da na licu nema sloja koji bi uhvatio vaše oko. Puder neće sakriti posebno pore, ali ni to neće naglasiti. Detaljnije, kako biste pokazali kako to leži:
Cijena: otprilike 2400 rub. nema popusta.
Trajanje upotrebe: cijelo prošlog ljeta.
Ocjenjivanje: 5.
Dugo sam želio isprobati mat Diorskin X4 Control, ali recenzije su vrlo kontradiktorne, vjerojatno ću sve isprobati referirajući se na to da mi ovaj Dior puder odgovara i sviđa mi se.
3. Givenchy Matissime SPF 20 # 15 mat bež
Prije kupnje ovog pudera pročitala sam hrpu recenzija, većina je bila pozitivnih i oduševljenih. Puder nije loš, ali nije izazvao užitak. S istim aktivnim komponentama, s istim postotkom, u matiranju, ovaj puder gubi na Dior Matte Sunshine I drugim aspektima leži jednako dobro, neprimjetno, ali daje satenski sjaj, što zapravo ne volim, ali polako se naviknem.
Ne mogu primijetiti slučaj. Od svih pudera koje sam imala, ovaj mi je postao najdraži. Kompaktno, ogledalo se otvara ugodno, u dizajnu nema ništa suvišno, a magnet na poklopcu udvostručuje ljubav Iz estetske euforije, ona se sunđera! Nisam ga ni pokušao upotrijebiti, jer pročitajte što im se događa nakon pranja)

Cijena: otprilike 2200 rub. Nema popusta na Rive Gauche.
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
Ocjenjivanje: 5- (matiranje želite više)
Nadam se da su u mom postu pronašli ono što su tražili. I gledali su s razlogom! Katja.

Pogledajte video: LA ROCHE-POSAY TOLERIANE TEINT - puderi za bolji život osjetljive kože (Travanj 2020).

Loading...