Blogovi

Za one koji se radije sigurno sunčaju. Vichy kapital soleil

Maniak sam što se tiče zaštite od sunca, prvo zato što se ne mogu sunčati (a beskorisno je jer mi je koža vrlo svijetla, suha i izrazito crvena), i drugo, imam malo dijete koje mora provesti puno vremena na ulici, dodaću ovdje svog muža koji povremeno gori, zaboravljajući da mu barem ruke i vrat nisu prekriveni (oh, ljudi) Danas ću vam reći o dva izvrsna načina.

Već imam nekoliko krema za sunčanje i među njima nije bilo nijednog koji se može prikladno i brzo, pa čak i potpuno razmazati vrtoglavim i uvijek bježim djetetom i brzo upijati, s visokim stupnjem zaštite (kako se ne bi mazao jednom na sat), i tako za sebe, draga moja, smislila. Naručila sam sprej iz serije VICHY CAPITAL SOLEIL koji mi se već svidio, a kao poklon odjednom sam dobila mlijeko iz iste serije, koje se također pokazalo predivno. Reći ću vam o njima)
1. Vichy Capital Soleil sprej za djecu Zaštita od sunčevih stanica - Vrlo visoka zaštita Osjetljiva koža SPF 50+ - Dječja krema za sunčanje lica i tijela SPF 50
Od proizvođača: Tehnologija High Coating i revolucionarni Mexoryl ® Xl sustav filtriranja pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka. Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji, proizvod tvori na koži zaštitni mrežni ekran koji omogućava visoku zaštitu kože od sunčeve svjetlosti. Otporan na vodu i pijesak.
Od mene: Pokazalo se da je suludo prikladno za korištenje i brzo se upija. Ne ostavlja bijele mrlje. Mi smo možda najslađi drugovi na mjestu) Gledam sada mnoge, čija su leđa spaljena, ko imaju ramena, imaju noge ili ruke. I barem za nas. Hodamo dva ili tri sata i polako, postepeno, prekrivamo se ravnomjernim svilenim preplanom bez crvenila i drugih nevolja.
Konzistencija tekućeg mlijeka s emulzijom brzo se upija, nije ljepljiva, nije masna, s vrlo slabim ugodnim mirisom. Nakon što se proizvod upije, na koži ostaje lagani osjećaj vlage. Odlična je ideja napraviti sprej, brzo napuhnem par puta i razmažem dok sin mirno stoji (10 sekundi, ne više). Sam ga koristim. I nakon 10-15 minuta krećemo u šetnju.
Sredstva bez parabena i mirisa, hipoalergena.
sastojci:
Ocjenjivanje: 5+
2. Osjetljiva koža Vichy Capital Soleil nakon sunčane dnevne mliječne njege hidratantna i umirujuća akcija - umirujuće nakon losiona za sunce.
Nježno topivo mlijeko prekrasnog mirisa (podsjeća na parfem, ne sjećam se imena), trenutno se upija, osvježava i vlaži kožu. Suprug mi je nedavno spalio vrat i ramena, namazao se ovim mlijekom - upala je počela prilično brzo nestajati. I volim ga razmazati nakon duge šetnje po suncu i duši. Vrlo dobro miriše i brzo se upija, ostavljajući kožu svilenkastom. Apsolutno nije masno niti ljepljivo. Teško bih je kupila sama (jer u kući ima toliko hidratantnih sredstava), ali drago mi je što sam slučajno naišla na takav prikladan lijek. Bez parabena, hipoalergeni.
sastojci:
O proizvodu od proizvođača:
Ocjena: 5
Nadam se da je post bio od pomoći
Ja sam Yana, moguće vam je.

Pogledajte video: Komedije sa prevodom - Kad šunke utihnu 1994 (Prosinac 2019).

Loading...