Blogovi

Pomagači za naše olovke su dobri i nisu baš dobri.

Djevojke, zdravo svima!
Drugi dan sam otkrila da je kolekcija kreme za ruke poprilično porasla, pa sam odlučila podijeliti svoje dojmove. Prije svega, želim reći da kreme za ruke ocjenjujem uglavnom zbog nekoliko kvaliteta. Brza apsorpcija, miris (!!!!!) je za mene vrlo bitna - to je općenito najznačajniji kriterij, dobra hidratacija i briga za kutikule. Među kolekcijom su se našli očiti vođa i favoriti, "tako-tako" pomagači i neuspješni siromašni japanci.
Pa krenimo!
Evo ga, mala zbirka kreme:

Cijevi i imena bliže:

Počet ću s potpunim gubitnicima. To su dvije cijevi koje više nikad neću kupiti. Neko vrijeme nakon prvog razočaranja koristio sam ih, ali shvatio sam da se ne mogu sprijateljiti.

Puni naziv proizvoda: Baršunaste olovke "Royal Argan" i Natura Siberica "Zimska krema za ruke"
Detaljan prikaz: Dajem ocjenu objema kremama zauzvrat. Oboje se nisu voljeli i ostavili su strašan dojam.
Počet ću s baršunastim olovkama Royal Argan - miris ... I samo taj miris pokvari čitav dojam kreme. Za mene je odvratno - opsesivno, teško, prenapuhano! Ruke ne nestaju jako dugo, miris traje i stalno je neugodan. Prehrambene kvalitete su tako, srednje, hidratantno 48 sati (prema obećanjima proizvođača) sigurno nema. Da nije bilo mirisa, stavio bih 4, ali samo 2.
O zimi Natura Siberica ne mogu ni pokupiti riječi ... strašno, ne postaje gore. Slabo se primjenjuje, ne širi se, ne njeguje i ne štiti. Miris za mene osobno je također odbojan, nekako težak.
Ocjenjivanje: 2 na obje kreme, nikad više neću kupiti.
cijena: Oba u regiji od 30-35 rubalja.
Period ispitivanja: 1 mjesec
Sljedeće kreme za ruke iz kategorije dobre, ali nisu divne. Običan, bez posebnih prednosti i nedostataka.
Puni naziv proizvoda: Dječja krema "Velvet hands" s ogrtačem i Eveline "Recepti prirode. Lavanda, hipoalergena krema za ruke i nokte."
Detaljan prikaz: Ove su kreme prilično česte.
Evelyn - on, nažalost, ima neudobnu beskonačnu tubu, bliže polovini mirisa kreme se malo promijenio, postao je malo "star". Evelyn se vlaži normalno, dobro se distribuira, ali uz dugotrajnu upotrebu miris smeta. I cijev se ne završava ... Neću je više kupiti, mada se može nositi s vlaženjem.
Dječja "Velvetne ruke" - uobičajena normalna krema, kupljena za nošenje u torbi, ogroman plus - mala zgodna cjevčica, a krema je bila dovoljno dobra za to, bez entuzijazma. Možda ću je ponovo kupiti - jako se dobro uklapa u sve torbe.
Ocjenjivanje: Evelyn "3", ne mogu je više kupiti, dječija - "4-", ali ja ću je ponovo kupiti.
cijena: Oba u regiji od 35 rubalja.
Period ispitivanja: Djeca - 3 tjedna, Evelyn - 1 godina, ali s vremena na vrijeme bacali su ga.
A sad moji favoriti, koje ću kupovati iznova i iznova. Jedan od njih mi je najdraži za zimu i jesen, a drugi za toplu sezonu.
Evo ga th-th-th-th-th:

Puni naziv proizvoda:Pure Line „Čaj od crnog ribiza“ koji čuva mladost, Sto kozmetičkih recepata „Vlaži i svježinu“ krema za ruke i nokte, „Atrix Soft zaštitna krema za ruke“.
Detaljan prikaz: Prve dvije epruvete kupila sam za ljeto (Clean Line i 100 recepata), a nisam izgubila - odličan svjež miris, upravo predivan i nenametljiv! Clean Line miriše na lišće ribizle, savršeno se vlaži i brzo se upija, nema masnih filmova, cijev je uska i lijepo se uklapa u torbicu. Kupit ću opet i opet!
"Sto recepata za ljepotu" miriše na nešto svježe, malo limuna, vlaži upravo super, vrlo lagano, rekla bih krem ​​gel, rastopi nježnu teksturu. Izvrsna opcija u stilu "razmazi i trči", stalno ih razmažem rukama, savršeno se upija i ne ostavlja masni film. Kupite opet!
Atrix Soft - ova krema postala mi je najdraža za hladnu sezonu, jako dobro njeguje kožu ruku, omekšava kutikule, neugodno miriše. Uvijek ga koristim noću, olovke ujutro izgledaju sjajno - vrlo su mekane i njegovane! Dobro se apsorbira i na koži nema masnog filma. Kupujte ponovo i opet, bez ustručavanja! Moj najdraži
Ocjenjivanje: Svih 5+, presretna sam :)
cijena: Čista linija i sto recepata oko 35 rubalja, Atrix 65-70 rubalja.
Period ispitivanja: sve za 1 mjesec.
Djevojke, hvala vam na pažnji, nadam se da je post bio koristan!
Svi - lijepe i njegovane olovke!

Pogledajte video: Krimi drama sa prevodom - Kazino 1995 (Veljača 2020).

Loading...