Blogovi

Ljetne nijanse Orly: zelene od zavisti, blistavi pupoljak, pamučni bomboni, kardigan kašmira, sol kabana

Pozdrav svima! Dugo nisam pokazivao montažne postove o svojim lakovima, a dosta ih se akumuliralo. Danas ću vam pokazati sljedeću seriju mojih akvizicija lakova. U ovom će postu biti prikupljeni svijetli, ljetni tonovi.

Orly Cotton Candy

Ova nijansa predstavljena je u jednoj od mojih najdražih kolekcija - Sweet. On joj sasvim odgovara! Takav nježan, sladak, a ime je točno na mjestu - Pamučni bombon))) Lutka ružičasta, s dozom breskve - izgleda tako dirljivo na noktima. Volim ga nositi s laganim haljinama, šifonskim bluzama i takvim stvarima)))
Ali njegova je kvaliteta prosječna. Ako se i ostali lakovi iz ove kolekcije ponašaju savršeno, onda je ovaj pomalo nestašan. Ponekad u 2 sloja možda nećete dobiti savršenu prekrivnost. Sljedeći sloj laka može malo zategnuti i rastopiti prethodni - pa ga je potrebno pažljivo i vrlo dobro nanijeti kako bi se slojevi osušili! Koji se, mora se reći, osuši malo duže od ostatka Orlyja. Ali drži se dosta dobro - 3-4 dana. Izgleda sjajno na preplanulim rukama! Pa, ton je u trendu))
4. razred
Orly bljedilo pupoljak


Oh, ovaj lak je postao jedan od mojih ljetnih favorita! Otišao je u daleku kolekciju Bloom. Ova fuksija je čista fuksija, pa tako kažem, fuksija je apsolutna. Bez nečistoća i podtonova. Tako čist, svijetao, sočan. Lak je vrlo privlačan, pametan! Samo obavezno vruće sezone! Već sam ga uspio prošetati po odmaralištu - bio je, usput, usput))) Svaka bi djevojka trebala imati sličan ton! Barem jednostavno zato što se veselo razveseli!)))
Kvaliteta je izvrsna jednostavno! Lak se savršeno prijanja, brzo se suši, a premaz je savršen čak i u 1 sloju! Ne blista, ne prolijeva - dobro, savršen lak, ni davati, ni uzimati! Istina, volim nanijeti 2 - sviđa mi se volumetrijski učinak)) Nanosim 1 sloj, ako trebate brzo i lijepo napraviti manikuru - 5 minuta i gotovi ste! Otpor 3-4 dana.
Ocjena 5
Orly sol cabana


Ovaj lak me čini kontroverznim. Nijansa je vrlo lijepa! Narančasta s dozom žute boje. Takva mandarina. Svjež, svijetao, sočan - ovo već dugo želim. Nije standardna narančasta, vatrena, naime s udjelom žutog tona. Prema tim zahtjevima lak je izvrstan.
Ali kvaliteta ... Kvaliteta nije na razini. Laku su potrebna tri sloja da izgledaju pristojno (općenito, primijetio sam da stara Orlyjeva izdanja ne sjaje zbog njihove česte kvalitete). Ali slojevi se mogu rastopiti jedni druge, mogu se formirati protoci i praznine. Tri sloja se mogu prirodno mjehurići. Pored toga, lak ima neobičan finiš, pomalo potamnjen ili nešto slično, stoga je vrh jednostavno neophodan. Pa, čini se da je trajnost normalna - standardna 3-4 dana.
3. razred
Orly Green od zavisti


Dugo sam želio kupiti ovaj lak; Ali u stvarnosti se pokazalo da je malo drugačiji od onoga što sam očekivao. Na fotografijama na netu vidio sam prekrasnu nijansu EMERALD, s izraženom tirkiznom notom. Ali stvarno što? On je zelen. Da, u njemu je kapljica plave boje. Ali potpuno je drugačije nego na fotografiji. Nemoguće je pouzdano prenijeti - imajte na umu. Ali bez obzira na to, on je zgodan. Sočan, smiješan. Lak je definitivno ljetni))
Tekstura nije tipična za Orly. Ovo je lak za nokte. On sjaji kroz. Trebate MINIMUM 3 sloja ako želite postići gusti premaz (što mi je trebalo). Ali, trebate mu dati kredit, s tako velikim brojem slojeva, on se praktički nije digao u zrak - samo malo! I izgleda prilično lijepo, lizalica, rekao bih)) Lak je malo tekući, tako da trebate nanijeti tanke slojeve. Inače, sve se može isušiti do rubova nokta, a manikura će postati heterogena. Općenito, lak mi se svidio i tako! Otpor 3-4 dana.
Ocjena 5
Orly cashmir kardigan


Poznati kardigan iz kašmira. Dugo nisam obraćao pažnju na ovaj lak. Ali odjednom me nešto kliknulo i, naravno, hitno mi je trebalo! Kupila sam i nisam požalila! Prekrasna krema od lavande. Vrlo nježno, ali istovremeno i svijetlo. Stvarno sam ga volio nositi u proljeće, kad već želim boju, ali ne frenzy u boji. Na fotografiji lak postiže mnogo veći plavi nijansu nego što zapravo jest. U životu je lila, toplija nego na slikama.
Kvaliteta laka je vrlo dobra. Prevlaka je gusta, bez pruga, ćelavih pjega, sag. Možda će se malo napuhati, ali samo ako slojeve ne osušite dovoljno. Završetak je lijepo sjajan, ali ne i izuzetno sjajan. Traje 3-4 dana.
Ocjena 5
Cijena svih lakova varira od 45 do 50 grivna.
Hvala svima što ste svratili!)

Loading...