Blogovi

Mišljenja o Dior Hydra Life Pro-Youth sorbet kremi

Pozdrav svima! Nudim vam pregled sorte bez sorte sorbeta "Hydra Life Pro-Youth sorbet krema (za normalnu i kombiniranu kožu)"
U središtu ove kreme, kako obećava marka Dior, nalazi se serum protiv starenja, dizajniran da spriječi pojavu prvih znakova starenja. Stručnjaci Dior-a obećavaju intenzivnu hidrataciju, elastičnost i učinak protiv starenja, dok krema ima prozračnu konzistenciju. Mislila sam da je to ono što mi treba za ljeto ...
Od proizvođača: Jedinstvena hidratantna formula Dior Hydra Life s učinkom protiv starenja sastoji se od tri glavna sastojka: jisten - tvar otkrivena u laboratorijama Instituta za biljnu kemiju akademika Yunusova (Uzbekistan) koja podržava interakciju vlage s akvaporinima - Madagaskar centella, koja aktivira sintezu kolagena , a snažan antioksidans je francuska crna ruža. Dior Hydra Life Pro-Youth sorbet krema: Ultra tanka, prozračna tekstura lagano klizi po vašoj koži, odmah je hidrirajući. Nanesena na kožu, krema se topi, pretvara se u vodu i pruža osvježavajući i hidratantni učinak. Krema je idealna u ljetnoj sezoni za normalnu i kombiniranu kožu.
Detaljan prikaz: Dior me, kao i uvijek, očarao svojim dizajnom ... Ovo je možda najljepša krema od onih koje sam imala. Veličanstvena staklenka od debelog stakla koja baca plavo, na poklopcu je utisnut Dior logo. Obožavam pokupiti tešku staklenku vrhnja - odmah osjetite „čvrstoću“. Plastična lopatica ide na kremu.
foto:
Krema ima najlakšu strukturu, kao da se topi na ruci (nije sorta po tome što je sorbet dobio ime), a također ima funky cvjetnu aromu. Krema se odmah upija bez ostavljanja masnog sjaja; temelj ili puder savršeno se uklapaju u nju. Ne matira se (nitko to stvarno nije obećao), ali ni lice ne masti. Oprezno koristim kremu ujutro po vrućini, bilo je presedana, ali ovaj se ljeti može sigurno nositi, neće dati sjaj. Dobro hidratizira bez da opterećuje kožu. Osjećalo se kao da imam sličan krem-gel Biotherm Aquasource Non Stop - Oligo-Thermal Gel (N / C Skin), koji u principu nije niži od ovoga.
Ovdje je tako lagano i bez težine


Moja osjetila: koža voli, vlaži je, malo osvježava i ujednačava ten, nije uklonio crvenilo koje imam na koži ... Proizvođač obećava da će spriječiti bore, zaista se nadam da je to slučaj. Vrijednost za novac je izvrsna. Ne žalim zbog kupnje, koristim ga sa zadovoljstvom, ali malo je vjerojatno da ću ga ponovo kupiti. Nastavit ću tražiti svoju savršenu kremu, koja će me oduševiti. "
cijena: 70 dolara Sjedinjene Države
Period ispitivanja: tri tjedna
Moja ocjena: 5
Hvala na pažnji!

Loading...