Blogovi

Andalou Naturals, nubijska baština, kraljica Helene. Organska njega lica

Reći ću vam o četiri organska proizvoda za njegu lica (jedan je zaboravio fotografirati za glavni):
Andalou Naturals glikolna maska ​​od bundeve med osvjetljujuće,
Andalou Naturals kremasto sredstvo za čišćenje Meyer limun,
Afrički kompleks za noćnu prevenciju nubijske baštine,
Kraljica Helena Originalna maska ​​od metvice Julep
1. Glikolična maska ​​od bundeve i meda Andalou Naturals glikolna maska ​​od bundeve med
Maska je već završila, sastav za one koji su zainteresirani
Maska miriše na nekakvo bilje, ili stvarno bundevu, nisam razumjela. U početku me je miris malo mučio, ali nakon toga sam se navikao.
Konzistencija maske je prosječna - nije jako gusta, ali također nije gusta, lako se raspodjeljuje po licu, neke dvosmislene tamno narančaste boje :)))
Nakon 15 minuta ispere se hladnom vodom, koža je hidratizirana, nije zategnuta, koža je ugodna, vjerojatno zato što se ne osuši tijekom rada. Ne mogu reći da me maska ​​dojmila, dobra maska, bez wow efekta za mene, neću ponavljati.
Ocjena: 4
Trajanje upotrebe: 1,5 mjeseci
2. Andalou Naturals kremasto sredstvo za čišćenje Meyer Lemon Cleanser za čišćenje limuna

Obećavaju da će obnoviti kožu, pomlađujući učinak limuna, poboljšati cirkulaciju krvi i tonus kože zahvaljujući radu antioksidanata.
To je sasvim običan gel, miriše na vapno, pjena se jako loše, ljubiteljima pjene neće se svidjeti. Koža je svježa, obnovljena, ali prvo operem lice hidrofiličnim uljem, tako da je teško procijeniti osobine gela za čišćenje.
Neću ponoviti gel; vjerojatno ću pokušati nešto s kiselinama. Iako je gel pozicioniran za problematičnu kožu, toliko je mekan da mislim da može odgovarati osjetljivoj i normalnoj koži.
Ocjena: 4
Trajanje upotrebe: oko 2 mjeseca
3. Nubian Heritage Afrički kompleks za noćnu prevenciju noćnog sapuna
Kupio sam ovaj kompleks nakon što sam pročitao pozitivne kritike na mreži. Kompleks sadrži čajevca i afrički crni sapun, poznat po antiseptičkim svojstvima i blagotvornom djelovanju na problematičnu kožu.
Ovaj lijek se ne može nazvati kremom, nego je surutka lagane teksture, brzo se upija i ne ostavlja trag. Jedino što me nervira je miris. Navodno, ovo je mješavina esencijalnog ulja s čajevcem, baš ne volim miris čajevca.
Pogodan dozator, ali s vremena na vrijeme iz točionika može izaći "kobasica" smrznute tvari, što nije baš ugodno))
Nisam primijetio nikakvo poboljšanje na svojoj koži, to ne utječe na periodične osipe. Za mene se ispostavilo da je lijek iz serije "za show", na neki način ga koristim, nije se pogoršalo, ali također ne primjećujem učinak kompleksa.
Ocjena: 4
Trajanje upotrebe: oko 2 mjeseca
4. Queen Helene Original mint Julep maskara za lice

Lijepa maska ​​guste konzistencije zelene boje, istisnuta iz tube poput paste za zube :))
Kada se nanese, ne smrzava se čvrsto, ali ako je izložen više od 15 minuta, može "puknuti", ali ne neugodno, kao da je maska ​​od gline.
Maska se hladi prvih nekoliko minuta, čak može i „izgorjeti“ ako koristite piling ispred nje. Svidjela mi se maska, neka vrsta "radnog konja", dobro se čisti, nakon nje možete samostalno ukloniti metke (poput crnih točkica), koji nakon što izađu prilično lako, pa čak i ogromnu količinu)) nisam primijetio veliko smanjenje pora, nažalost.
Možda ću ponoviti ovu masku.
Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: oko 2,5 mjeseca
Pokloni me, molim te, da mogu isto učiniti s tobom
Rina-Irina

Pogledajte video: Organska maska od banana za suvu kozu lica - savrsena prirodna hidratacija (Travanj 2020).

Loading...