Blogovi

More i pijesak - je li šminka održiva?


zdravo djevojke.
Danas sam za vaš savjet))

problem je sljedeći - usprkos činjenici da sam dobro svjestan da se smeđa gama preporučuje kao idealna nadopuna plavim očima, budući da su to suprotni sektori u spektru boja, nikad u životu nisam koristio smeđe sjene. O tome postoji nekoliko prispodoba: sama boja mi nije baš lijepa, a donedavno su smeđe nijanse puštene u toplim bojama, što je za mene potpuno kontraindicirano. ali danas postoji izbor, a u proljeće sam se prirodno odvažila i odlučila isprobati smeđu. moj izbor je pao na čokoladnu mono-prizmu tvrtke Givenchy. Naravno, za kompletan make-up su joj trebali suputnici, a mene je preuzela serija kupovina u ovoj gamutici. međutim, i dalje se osjećam malo izvan mjesta kada koristim smeđu, zlatnu i sve nijanse pored njih. a danas je na dnevnom redu kombinacija zlata i plave boje. i ako se s potonjim osjećam, kako kažu, kod kuće, onda je s prvim mnogo teže - uostalom, nelagodni osjećaj me ne napušta. u vezi s kojim predočavam mogućnost šminkanja vašem sudu, vaše je mišljenje zanimljivo - kompatibilnost nijansi, stupanj "uklapanja" u oči i integritet slike u cjelini))
proizvodi za šminku:

Shiseido Skincare Njega kože za zaštitu od vlage # 01Light
Guerlain rumenilo 4 eclats rumenilo # 07 Caresse De L'aube
art makeup gel za obrve i trepavice
Gosh Brow Kit - set za modeliranje obrva (nije na fotografiji - zaboravio)
LIJEVA PUNJENJA Chanela s prirodnim efektnim poudrom univerzalnom kapljicom # 20 Clair
Paleta sjenila Estee Lauder Pure Colour Pet boja # 11 Sea & Sky
Shiseido Hydro-puder sjenilo krema u obliku pudera sjenilo # H9 pjenu za čišćenje
Clinique High Impact Black, maskara - crna
Dior Addict Extreme # 356 Cherie Bow - ruž za usne - Pink-Beige Nude


što je učinjeno - Shiseido Creamy puder u sjeni Hydro-puder sjenilo # H9 Pjena za piling - hladno zlatna boja na cijelom pokretnom kapku do kosti, u unutarnjem kutu - slojevita svjetlije boje, smeđa od palete ESTEE LAUDER u vanjski kut i u pregib, gotovo do unutarnji kut s izbočenjem prema gore (sjećajući se nadvisanog očnih kapaka), plavi odatle - donjem kapku s laganim proširenjem od vanjskog kuta, lagano je zasjenjen najslađom - izbjeljivom plavom biserom, koji se aktivnije dodaje unutarnjem kutu donjeg kapka i ispod obrva i duge strelice tamnoplava njih iz središnjeg sektora palete.

osim toga, u šminki (osim tona i pudera) - Guerlain breskvasto rumenilo (isprobana hladna nijansa - uopće mi nije mjesto, prema mom mišljenju, smjestilo se ovdje) i Dior Addict Extreme # 356 Cherie Bow - mirno ružičasto-bež nijansa na usni, više ružičasta nego bež.


općenito slušajući vaše mišljenje))
hvala na čitanju, ja sam Lena

Pogledajte video: The Great Gildersleeve: Leroy's Pet Pig Leila's Party New Neighbor Rumson Bullard (Travanj 2020).

Loading...