Blogovi

Temeljni gel-gel Rimmel Match Perfection. Nijansa 100 bjelokosti

Pozdrav svima!
Danas želim svoj post posvetiti nedavnoj kupnji, a to je Rimmel Match Perfection.Nemam dobru kožu i zato sam u vječnoj potrazi za temeljem koji bi mi savršeno odgovarao. Do svoje 30-ih godina mogu reći da se potraga nastavlja. Nažalost, temelj koristim cijele godine, a ljeti je vrlo teško pronaći nešto što mi ne bi skliznulo s masne kože za sat vremena.
Uglavnom koristim luksuzne marke, ali nedavno sam čuo sjajne kritike o ovoj sitnici i kupio sebi jedan primjerak.
Što da kažem, trenutno su sve moje tonske kreme uklonjene u udaljenu kutiju.
Od proizvođača: Uskladite Perfection gel kremu s nevjerojatno laganom, topljivom teksturom s laganim pokrivačem. Revolucionarna tehnologija Smart-tone instantno reproducira teksturu i ton kože, izjednačavajući se što je više moguće s prirodnim tonom.
Ali prvo stvari.
Krenimo od pakiranja. Ovaj je gel u staklenoj posudi, unutra je plastični čep koji se vrlo teško otvara. Kao što vidite, na ovoj stapici sakuplja se vrlo velika količina proizvoda. I morate stalno koristiti proizvod s ubodom.
A ovo je minus.
Na ovome se kontra završava. Gel ima vrlo osjetljivu teksturu. Širi se vrlo lako i glatko po licu, jedino što stavljam četkoma ne mogu zamisliti kako će se to distribuirati rukama. I brzo se suši, pa ga ne nanosim odmah na cijelo lice, već prvo na jednu stranu, a zatim na drugu. Savršeno se nanosi mojom četkom.
Sada mi je koža gola.
Proširene pore, crvenilo, akne i manje upale. Gomila problema.
I ovaj se gel s njima nosi s praskom. Pokrivenost s njim, rekao bih prosjek. Ali može se povećati na gušće i izgledat će sasvim prirodno. Volim da je premaz gust i zato ga nanosim prilično intenzivno i što je najvažnije dobro hladi. Daje mat finiš, ne čini masku, savršeno ujednačava ton kože, maskira manje nesavršenosti. Savršeno se prilagođava tonu kože.
Dobro se nosi, čak i na vrućini od 30 stupnjeva. Svijetli samo T-zona i tada kroz par sati. Ne zahtijeva fiksiranje puderom. Ima neutralan miris, nije primijetio začepljenje pora, nažalost nema SPF.I tako, da sumiram.
Ovim alatom trenutno sam vrlo zadovoljan. Odlično je za moju masnu kožu ljeti. Čini sve što proizvođač tvrdi.Za njegovu malu cijenu, prekrasna stvar!
cijena: 260 rubalja za zlato u WG.
procjena: 5
Period upotrebe: 1,5 tjedna.
Pa, zbogom!

Pogledajte video: Svakodnevni look (Prosinac 2019).

Loading...