Blogovi

Recenzije Givenchy Gelée d'Interdit glatki balzam za sjajni sjaj

Dobra večer, čitatelji!
Ovaj sjaj jedan je od najspornijih proizvoda među Givenchy proizvodima za usne. Netko ga jako voli, mnogi ga ne razumiju, vjerujući da daje usnama prehlađen ili čak smrtni izgled. Međutim, za sebe sam to otkrio iz potpuno drugačije perspektive: revitalizira boju usana.
Da, točno. Znam da postoje posebni proizvodi koji doprinose "otkrivanju" pigmenta za usne, ali Givenchy Gelee d'Interdit # 2 u tom se pogledu pokazao idealnim: uljepšava boju usana. Metamorfoze pod kat.)

Sviđa mi se slučaj ovog sjaja kao i dizajn svih Givenchy proizvoda. Ništa više: izrađena je od čvrste plastike, ne podnosi ogrebotine. Poklopac, iako je "ogledalo", ali sakuplja otiske prstiju s velikom nevoljom, a ako se to dogodi, lako se uklanjaju jednim potezom. Bočica koja curi, nije primijetila, iako je u mojoj torbi prošla sve vrste „udaraca“.)
Za primjenu, proizvođači nam nude malu četkicu, vrlo elastičnu: meni je vrlo prikladno nanositi sjaj, posebno na obloge za usne.

U ovoj boci na prvi pogled vreba čitav kozmos. Sjaj sadrži milijarde sitnih iskri hladnih nijansi: prevladavaju plava i zelena, ali postoje i ružičaste i zlatne boje.

Kada se nanese, sjaj uopće nije ono što očekujete) Pri prvoj kupnji prije testa nadao sam se da će biti zaista zasićene tamne boje, ali u stvari se pokazalo gotovo prozirnim. Jedina je razlika što je hladno prozirna, tj. kad se nanese, bilo koju nijansu trenutno pretvara u hladnu. Vrlo hladno)
Swatch na mojoj ruci nije mi ni na koji način dat i mislim da se može otvoriti samo na usnama.

O kvalitetnim svojstvima mogu govoriti vrlo dugo ... Odmah ću reći: sad mi je ovo najdraži sjaj, skoro sam zaboravio na druge. Koristim ga što češće, solo koristim na usnama, pa čak i na ostalim sjajima. Iznenađujuće je ugodno za nošenje: kao da su usne prekrivene mekom vodom. Uopće se ne isušuje, čak je i vlaži, ali ja ne mogu to jamčiti, jer nije prisustvovao. Osjećaj ugode održava se na usnama tijekom cijelog vremena čarapa, pa čak i nakon što spušta, on i dalje ostaje. Usne se čine beskrajno mekanima. Nije nimalo ljepljivo. Nažalost, ne traje dugo - oko 1,5-2 sata, pod uvjetom da ne jedete, ali to je prilično očekivano zbog svoje lagane teksture. Kod nanošenja ruža također morate uzeti u obzir da će ruž s njim ostati slabiji.
Pa, vrlo magičan učinak na boju usana o kojem sam tako želio razgovarati.) Ne znam, možda mi se to samo čini, ali mogu izravno vidjeti kako se moja slika mijenja nakon nanošenja sjaja. Šminki daje dubinu, usne izgledaju primamljivo, tromo i nikako mrtve. Sekvene nisu teška opterećenja, one se rasplamsaju i odlaze, a ponekad je njihova prisutnost oku nevidljiva.
Bilo mi je jako teško uhvatiti ovaj efekt na swatchu, a još uvijek nisam siguran da sam uspio. U cjelovitoj slici mislim da je efekt uočljiviji.
Prvo ću pokazati gole usne:

I to sa sjajem. Da, kao da je transparentan)

Oh, evo, čini se, uspio sam uhvatiti tu vrlo "hladnu"!

Ovdje ću pokazati kako djeluje na crveni ruž. Swatch nije baš uspješan, oprosti mi, ali sjajno je vidjeti što radi s bojom.
Crveni ruž bez sjaja.
I već s njim. Pojavljuje se efekt laka, a plus nijansa ruža potpuno se mijenja.

A u punom luku najbolje je primijetiti kako djeluje sjaj.

Cijena: oko 1000 rubalja.
Ispitno razdoblje: 4 mjeseca.
Ocjena: 5 s velikim plusom.
Nadam se da sam ipak uspio prikazati onako kako sam htio. Ne bojte se eksperimenata, djevojke, sasvim je moguće da će vam odgovarati i najneobičniji proizvodi.)
Moje ime je još Anita, a meni - na vama.))

Loading...