Blogovi

Usporedite neusporedivo

Pozdrav svima i dobra večer! Danas ću vam reći o dva laka obitelji Orly, sličnim na prvi pogled, ali tako različitim za mene. Ove dvije nijanse nisu nove kozmetičarki, ali svejedno, koga zanima moje mišljenje - tražim rez!

Riječ je o ORLY 40627 Precizno mak i ORLY 40660 Lola
Ova dva laka su doista slična, i koliko god bilo teško prenijeti njihove razlike, i dalje se držim ovog teškog zadatka.

Detaljno mišljenje odjednom: Kao što sam ranije pisao, Orly lakovi postali su za mene vrlo zlatna sredina - u smislu cijene i kvalitete. A što sakriti, obožavam njihovu paletu boja. Neću ponovno izumiti kotač - lakovi se savršeno nanose u dva sloja, iako možete oblikovati u jednom sloju - ali ovdje je to prikladnije za svakoga. Već imam stvar navike. Ne skidaju se, ne bubre, ne daju ćelave mrlje. Tri dana hrabro ih nosim s vlastitim pogonom za sušenje. Na trećoj lijenosti krajevi se prepisuju. Iako je lak nov, on se ponaša megaidealno: nanosi se vrlo lako i jednostavno, iz njega pruža more blaženstva. A iz rezultata ne manje.
Ocjena za oba: 5
cijena: 280 pe za svaki
Dakle, prvi junak jeORLY 40660 Lola
Ovo je ružičasto-koraljna nijansa. Umjereno je vedro, vrlo ljetno. Zasićenost je i dalje tamno ružičasta.
Koliko je teško to prenijeti na fotografiji. Koliko god da sam ga snimio, kod mene sve nije tako i sve nije u redu. Ali ipak. Počet ću s najvjerojatnijom serijom:
Ostalo su izrađene u različitim uvjetima osvjetljenja:


Heroj drugog - ORLY 40627 Precizno mak
Čak se i naziv ovog laka prevodi kao "mak". Tako je boja potpuno mak. Koraljna grimizna boja, s narančastim polutonom. Ova se boja također naziva karmin ružičasta. Ali to se brže odnosi na poznavatelje i dizajnere.
Swatch:


Volim kako se uklapa u cjelokupnu sliku. Evo kako se oblačimo:

Pa, zapravo, krenimo s usporedbom!
Uloge: Mama dovodi Lolu za masu, a ja mak


Kako ti se sviđa? Koji vam se više svidio?
Tvoja Lena. Meni je još uvijek na "ti".

Pogledajte video: Usporedite ljepotu jedinstvenih riba #1 (Veljača 2020).

Loading...