Blogovi

Recenzije maskara za volumen Vivienne Sabo Cabaret


Čvrsto sam odlučio da ću pronaći savršenu maskaru i da će to biti s masovnog tržišta. Umoran od trošenja novca uzalud. Općenito, predstavljam Rimmel seksi obline za vaše suđenje i, eto, vrlo popularnu maskaru na kozmetičarki - Vivienne Sabo Cabaret. Koji je bolji?

Neću se žaliti na trepavice. Umjereno gusta, umjereno duga, dovoljno mi je. Svaki dan mi treba produžetak, ali za večer - volumen.
Krenimo od Rimmela.
Dakle,
Puni naziv trupa:Rimmel seksi obline.

Što proizvođač obećava: izduženje, volumen i savršeno savijanje.
Što mogu reći: kupio ovu maskaru bez da sam pročitao recenzije. Samo mi je to hitno trebalo, kod mene nije bilo dovoljno novca, pa sam ga zgrabio. Nisam se posebno nadao, ali kad sam se prvi put nadoknadio s njom, bio sam iznenađen ... ne, šokiran! Na trepavicama još nisam vidjela takav rezultat - savršeno odvajanje, duljina, volumen sasvim je normalno za sebe. Savršena maskara za svaki dan. Rimmel je prikupio gomilu pozitivnih ocjena - mnogi su je pitali: "Imate li lažne trepavice?" Općenito, bila sam sretna i već sam predvidjela kako ću je pokazati kozmetičarki, ali ... nakon 2,5 tjedna jednog lijepog jutra, imala je noćnu moru - ona se osušila, pojavile su se kvržice, a ni kapi za oči nisu se pošteno spasile. tako iznenada da uopće ne znam što da mislim, možda sam je loše zatvorila ...?
Pokazat ću vam to, naravno, ali, uvjeravam vas, sada ona uopće nije ista. Iako ga još uvijek možete koristiti.
Trajanje upotrebe: mjesec
Cijena: 127 - 179 rubalja po letu, ovisno o popustu
Ocjenjivanje:prvih 2,5 tjedna - 5 +
sljedeće 3
Pred mojim očima:

U jednom je sloju prihvatljivo, mada ponavljam opet - nekada je bilo puno bolje. U 2 to je već nemoguće nositi, trepavice su zalijepljene. Iako ne nosim niti jednu maskaru u 2 sloja, imam je dovoljno jedne.
A sada o Vivienne Sabo:
Dakle,
Puni naziv trupa: Vivienne sabo kabare
Što proizvođač obećava: količinski stupanj, dužina, odvajanje, općenito, sve u jednoj bočici
Što mogu reći: hvalevrijedne postove kod kozmetičarke, i kao rezultat toga, već trčim u Letual da je kupim na zalihama s Artdeco sjenkama (ali o njima više kasnije). Rezultati korištenja ove maskare u postovima bili su nevjerojatni, pa sam očekivao od nje sve. I čekao! Izvrsna maskara, kažem to s punom odgovornošću. Glasnoća je jednostavno nevjerojatna, bez grudica. U jednom sloju izdaleka gotovo je nevidljivo (kao da su to vaše tako čudesne trepavice!) Kad idem negdje navečer, rado ga obojim, ali popodne, priznajem, ponekad se osjećam sramežljivo
Trajanje upotrebe: 2 tjedna
cijena: cca. 180 rubalja do ljeta
Ocjenjivanje: 5!
Pred mojim očima:

Opet u 2 sloja nije baš. Nosim jedan.
Rezultat: Svidjela su mi se i obje lešine. Cabaret će sigurno kupiti više. Možda ću se odlučiti na Rimmelu, u početku me boli. I tako ... potraga za savršenom maskarom za svaki dan se nastavlja!
Hvala svima na pažnji! Nadam se da je post bio od pomoći.
Zovem se Saša, molim te kontaktiraj me po želji.
Uvijek otvorena za kritiku, pitanja i savjete)

Pogledajte video: OMG! THIS IS THE BEST MASCARA I'VE EVER USED! EVER!!!! (Prosinac 2019).

Loading...