Blogovi

Clarins boja za kvartet za oči

Pozdrav ljepotice! Stvarno volim marku Clarins i imam puno proizvoda ove tvrtke. Ali danas vam želim reći o onim alatima koji se više ne mogu naći u prodaji. Ovo su dvije granice i perilice sjene u starom dizajnu.
Dakle, danas ćemo se usredotočiti na sljedeće proizvode-Clarins Neo Pastel paleta sjenila -Ograničeno izdanje, Clarins Color Quartet br. 10 - Izborno, Clarins balzam za usne 01 Crystal Coral.
Krenimo redom:
1) Clarins Neo Pastel paleta sjenila - ograničeno izdanje
Ograničena paleta sjena. Paleta od 6 nijansi + eyeliner.
Moje mišljenje-Smjer sjena proteklog proljeća, dugo vremena pokušavao sam pisati o njima, ali ruke nisu dosegle, evo, ispravljam)
Sjene su jednostavno lijepe! Klasične boje, lijepe teksture. Ostanite dobro i pirjajte. Vrlo lijepa paleta, ali gotovo nikad ne koristim eyeliner od nje, jer u principu ne mogu koristiti eyeliner. Ali ovaj ima vrlo zgodan aplikator i ja se s njim mogu nositi s tugom na pola. Univerzalna paleta za svaki dan.
Paleta na dnevnom svjetlu
bljeskalica
Swatch svih nijansi
Ružičasto-koraljni par u poslu
Ona je
Bež smeđi par
Cijena je oko 1400r. u Riveu Gaucheru prije godinu dana
5. razred
2) Klartet u boji Clarinsa za oči br. 10 - elestičan
Četverobojna sjenka za oči.
Moje mišljenje-Oh, ovo je legenda o sjeni ... Kako sam ih želio, dobrota! Pretražio sam sve trgovine, pronašao sam ga slučajno, u Riveu Gaucheru, pa čak i na crvenoj cijeni. Radost od njih još uvijek ne pušta. Sjene su jedinstvene! Zapanjujući neonski preljev, nikad nije vidio ništa slično. Jako volim svoju rodnu spužvicu, umjereno tvrdu, prikladno je nanijeti osnovnu nijansu. Sjene se dobro drže, ne blijede i ne klize. ljubavi moja, pažljivo je koristim i bit će vrlo nesretno kad ponestane (
Swatch na dnevnom svjetlu
bljeskalica
Na očima žuto + zeleno
U životu sjene izgledaju izvrsno! Nosim ih na suh način, tako da izgledaju prirodnije. Sljedeća fotografija iz života. Nažalost, gotovo da nema sjene, ali postoji ideja u kojem formatu ih obično koristim.
Cijena-1300 str. u ri in gosh
Ocjena-5 ++++++++++++++++
3) Clarins balzam za usne 01 Crystal Coral
Moje mišljenje-Takođe, vrlo dugo očekivana sitnica! Čak sam ga morao napisati iz jagoda, jer je jednostavno nerealno pronaći ga u mom gradu. Balzam poput lizalice, proziran je i lijep! Ugodno klizi usnama, njegujući čvrstu peticu. Ne daje boju usnama, samo svijetlu nijansu. Jedini negativan odvratan okus! Balzam je gorak i jako me nervira. Čak sumnjam, nakon što sam čuo priče o Jagode, da joj je istekao rok trajanja. Iako je tekstura normalna. Usput, nedavno sam testirao prozirne štapiće Clarencea iz kolekcije ovog ljeta, uopće mi se nisu dopali, sredina u boji daje nuklearni ton na mojim usnama!
Štap je samo slatkiš!

Pokušao sam napraviti swatch
A na usnama dnevno svjetlo
bljeskalica
Cijena je oko 600 p. na jagodama
Ocjena 5- za ukus
Pa, to je sve, hvala svima koji su savladali takav opsežan post)

Loading...