Blogovi

Dobra proračunska radnica iz Lirene - Velvet hidratantna dnevna krema za normalnu i kombiniranu kožu

Pozdrav, ljepotice! Želim podijeliti svoje mišljenje o jeftinoj, ali dosta dobroj dnevnoj ljetnoj kremi iz Lirene
foto:
Koga briga, dobrodošli!

Prapovijest. Moja koža je kombinirana, sklona malim osipima, heterogene boje, crnih mrlja na nosu i proširenih pora. Ja se sa svim glavnim problemima borim na različite načine, pa mi je potrebno dobro hidratantno krema bez filmova i masti nakon nanošenja. Pa, naravno, tako da ne izaziva alergije. Unatoč jednostavnim zahtjevima, odabir odgovarajuće kreme za mene je dug i mučan zadatak. Neki ostave film na licu ili jednostavno divlje masnu kožu i dugo se bolno upijaju, drugi se otkotrljaju, drugi se osuše, a četvrti - a ima ih puno - uzrokuju iritaciju, osip itd. neugodne stvari.
Danas želim razgovarati o kupovini kreme koju sam dugo gledao u trgovini, ali nisam je kupio zbog misli "dobro, kako je, krema ne može biti tako jeftina ..." Ovaj je post postao presudan i pomislila sam: „zašto ne, ako to - razmazat ću ga na nogama, kao što se uvijek događa“ Svim svojim skepticizmom krema me ugodno iznenadila.
Detaljan prikaz:
Deklariran je filter SPF 10. Koliko je istinito, ne mogu reći, ali mogu ponuditi fotografiju kompozicije onima koji razumiju.
Staklenka je plastična, jednostavnog je oblika, bez ikakvih pritužbi. Općenito, povoljno.
Ono što je oku odmah prijalo bila je njegova rijetka konzistencija. Ovdje na foliji možete vidjeti da je nevidljivo, svjetlo.
Miris je dovoljno jak, sladak. Prvi put nakon što se razmazao, čak me iznervirao iz svoje navike, ali tada se dogodilo „kao da!“ i zadivila me - to je miris kreme iz staklenki moje majke, miris iz djetinjstva. Barem meni je tako. Dakle, sada mi se stvarno sviđa miris.
Bliže oko konzistencije i upijanja.
Leži savršeno na koži, odmah se upija praktično - a to vrijedi ujutro od zlata. Pore ​​se ne proširuju i ne začepljuju. Ono što mi se posebno svidjelo, to što ne ostavlja film, a koža ne masna. U isto vrijeme testirali su me u uvjetima "izaći ću na 40 stupnjeva i vidjeti što se događa." Ispit je prošao - koža se znojila od vrućine, ali krema nije pogoršavala situaciju.
Može se vidjeti da više liči na gust mlijeko - tako lagano.
Nakon nanošenja nakon otprilike tri sata, pokušala sam se oprati - od njega nije bilo traga, kao što je slučaj s mnogim kremama, jednostavno se upija, čineći kožu mekšom.
Bez osipa - čet, čet, čet. Mala potrošnja.
Općenito, nema pritužbi - dobra ljetna krema za kombiniranu kožu bez svojstava. Želim kupiti još jedan za njega noću i zajedno ga testirati. Ako procijenite, stavio bih 5 s minusom (minus za sveto vjerovanje da me idealna krema čeka negdje u budućnosti)
cijena: 33 UAH za Cosmo
Period ispitivanja: 2,5 tjedna

Loading...