Blogovi

Ciganske strasti! Ili MAX Factor flipstik efekt boje u tonu 30 Gipsey Red


Pozdrav svima!
U časopisu sam vidjela reklamu za ovaj ruž. Svidjela mi se ideja formata - 2 različite boje u jednoj cijevi ispod različitih kapa. Pa kreni!
Što nam proizvođač obećava:
Najmoderniji trend sezone je blok boja - kombinacije svijetlih boja stvorene zahvaljujući vašoj kreativnosti. Stoga je novi obostrani Color Effect Flipstick ruž za usne od Max Factor neizostavan must have kreativne i modne osobe ovog ljeta. Omogućuje vam slobodno eksperimentiranje s bojom usana, jer sadrži dvije profesionalno odabrane nijanse - bogatu kremu i svijetlu sjajnu. Ostaje vam samo da privučete vašu kreativnost i vidjet ćete koliko slika vreba u jednom malom Flipsticku.
Detaljan prikaz:
Kazalište s vješalicama, ruž za usne s pakiranjem. Kompaktno, bez dodataka. Od velikog broja naljepnica, estetski izgled je jako oštećen. Nije bilo moguće odvojiti bijeli komad papira, zbog svoje gluposti pokušala je ukloniti ljepljivost s naljepnice sredstvom za uklanjanje laka za nokte, a prozirni poklopac postao je MATTE i hrapav. Općenito, ruž za usne vidon je dobro istrošen, odmah možete vidjeti tržište. Nadam se da sam to samo ja tako "sretan."
Izgled fotografije

Daljnje iznenađenje. Ako ste mislili da za novac dobijete dvije ruževe u punoj veličini - onda figurice. Ruževi za usne su minke, pomoću kojih se mogu distribuirati markice za testiranje. Težina svakog od njih nije napisana, ali već iz iskustva razumijem da 1,5 dobro, najviše 2 g. Na etiketi na ruskom jeziku, usput, piše da je 4,5 ml. Općenito, odakle ml? Ali nema veze!
Fotografija u poravnavanju S lijeve strane je puna veličina YSL-a s desne strane minka Guerlain. Zadnjih 60 posto se troši.
Sad o najvažnijem. Testirao sam ruž u trgovini na zapešću. Jako me privlačila nijansa koralja. A uz to možete dodati i zlatne naglaske (dobro, to mi je rekla reklama). Molimo obratite pažnju na shimer. On je. Ali ne možete reći da je to velika i općenito nisam očekivala trik. Vrlo taktni šljokice. Kad sam testirala ruž u trgovini, nisam se toliko razmazila, pa mi se učinilo da je ona ravnomjerno ležala. Ali na sljedećoj fotografiji shvatit ćete da je ovo bila druga obmana! Koraljne trake i ne leže čak ni na ruci! Boja je prilično gusta. Mora se dobro obojiti. Zlatno leži transparentnije i ravnomjernije!
Fotografija na ruci
Na usnama se ruž počeo još više čuditi. Prvo, ovo je prvi ruž u mom životu koji se u trenutku nanošenja ogreba. Ozbiljan sam! Nakon nanošenja, žljebovi ostaju na ruž. I to unatoč činjenici da je sve u redu s usnama. Dalje bolje. Drugo, koraljni ruž leži na usnama u prugama, kvržicama, mrljama, ćelavim mrljama i bilo čemu! Samo ne ravnomjerni sloj. Očito ove kvržice ostavljaju utore na štapu. Ali boja je vrlo lijepa!
Oko čarapa - sat i ne minut više. Ili do prve šalice čaja. Pojedit će se s usana u bilo kojoj prilici, opet u komadima.
Fotografija golih usana
Izgleda kao koraljni štap Evo takve malipusichke. Zidovi su, usput, potpuno mat, iskre se ne vide.
Fotografija koraljnog ruža na usnama Strips i kvržice u svom sjaju!
A to su brazde. Napominjemo da pored njih na ruž ima i neke čestice slične šljunku. Što je to !? Te su čestice postale vidljive samo na makronaredbama. Također se želim požaliti na senzacije. Nakon ruža usne su jasno oštećene malim ogrebotinama. Ne, nisu vidljive. Ali jednom kad vam se nešto agresivno (umak, limun, itd.) Stekne na usnama, počinje se stezati! Vrlo neugodno. Sad ću ih liječiti.
Zlatni ruž se ponaša malo bolje. Ne ogreba usne, ne formira kuglice. Ali još uvijek se primjenjuje neravnomjerno. Zbog činjenice da je ruž proziran za ispravljanje traka nije uspio. Tako da je nemoguće nositi solo. Upornost je ista.
Fotografija zlatnog ruža u štapiću
Fotografija zlatnog ruža na usnama
Jedan od glavnih učinaka. Što je proizvođač obećao - miješanje boja. Općenito, čini mi se da mnogi od nas barem jednom kombiniraju neki ruž za usne ili ruž i sjaj. Dakle, nije novo! ALI! Upravo se ovaj ruž uopće ne miješa. Kako, kako su to postigli? U stvari, jedno jednostavno istiskuje drugo.
Fotografija miješanih ruževa Desni koralj, lijevi koralj + zlato. Komentari nisu potrebni, sve je vidljivo ovdje.
Nakon što se ruž pojede, ostaju slojevi veličine slona Ozbiljan sam! Spangles se skromnije posipa božićnim kuglicama od onih koje ostanu nakon ovog ruža.
Dodati ću o mirisu. Za mene je to također važan faktor. Miriše na nešto ukusno, slatko. To je vjerojatno jedini plus ovog ruža za usne ...
Presuda - ne, hvala. Stvarno volim sve sjajno. Ali čak i za mene ovdje ima puno iskre. Ruž za usne je pravi ciganin! Grub, vulgaran, čak i opasan. Ali istodobno svijetla, s sjajem zlatnih zuba.
cijena: oko 500 rubalja
Period ispitivanja: 3 puta
Ocjenjivanje: 2 Kuglu podižem samo radi mirisa i ideje.
Hvala na pažnji!

Pogledajte video: - Art kamp Empeduja: Žena na plaži i Večer ciganske strasti (Studeni 2019).

Loading...