Blogovi

Organiziranje kozmetičkog kaosa u torbi

Vodim vrlo aktivan stil života, često se premještam s mjesta, preko noći ostajem s prijateljima, mogu mijenjati nekoliko uloga u danu i zato nosim puno kozmetike sa sobom. Ne pretjerujem, stvarno je puno toga;)

U nekom sam trenutku sva kozmetika koja mi je trebala prestala stati u čak i vrlo poprilično veliku kozmetičku torbu, a zatim sam još jednom razmišljala o tome kako to organizirati, a istovremeno i organizirati prostor u torbi. Odlučila sam kupiti lijepi organizator za torbu, kako bi se kozmetika uklopila u druga mjesta ljepote i ostavila prostora. I, što je najvažnije za mene, torba je bila u savršenom redu!
Jeftini kineski organizatori odmah su odbacili kandidate. Za mene je čak neprijatno čak ih i držati u rukama, a ne koristiti ih svakodnevno. Moj izbor je pao na simpatični filc iz Kleusa, neutralne plave boje. Koristim ga već mjesec dana i nevjerojatno sam sretna!

Organizator pomaže usmjeriti svu kozmetiku koju svakodnevno koristim i, ako je potrebno, uklapa se u ono što uzimam sa sobom kad odem od kuće više od jednog dana.
Za mene je također vrlo važno da se neki proizvodi koje trenutno koristim (na primjer, MAC rumenilo) nalaze u mom jedinstvenom primjerku, a prije, kad sam ujutro izvadio kozmetičku torbu, često sam je zaboravio vratiti je i nakon cijelog dana trpio sam bez šminke. S organizatorom se pitanje rješava vrlo jednostavno - bez duge pretrage i kopanja kozmetičke torbice, nabavio sam vam potreban predmet, a ako sam ga zaboravio vratiti, trpite barem samo bez njega, a ne bez cijele kozmetičke torbice;))
Još jedan organizator relevantan je za one koji stalno mijenjaju torbe - uzeli su ga za ručke i jednostavno prebacili u drugu torbu. Ja sam, međutim, u tom pogledu trajniji i rijetko mijenjam torbe. Za mene je najvažnije red (!) U torbi, s ogromnim brojem potrebnih;) stvari
Ovako se kozmetika organizira sada, u ljetnom setu. (I ne pitaj zašto je toliko njenog. Trebam sve odjednom)).
Pogled odozgo i sa strane


Ali sva kozmetika u hrpi, na početku posta ste je već vidjeli.

Na džepovima sam ga stavio ovako:
Izvana (slijeva udesno):
1. Izraziti sredstvo za lice.
2. Sve za ruke.
3. Ruž, sjaj i uzorak t. Voda pod raspoloženjem.
4. Džepno ogledalo i ekspresno sredstvo za uređivanje kose;).
Iznutra (slijeva udesno):
1. Kabuki i sve vrste potrebnih stvari
2. Rumenilo i četkica za rumenilo
3. Bronzer prah i kompaktni ton + korektor
4. Nekoliko maskara, gel za obrve, eyeliner, krema sonda sa spf
Ako trebam napustiti svoj dom više od jednog dana, u središnjem uredu nalazi se univerzalni gel za tijelo, toaletna voda, četkica za kosu, dezodorans i ostale sveukupne gizmove.

A ako je odjeljak besplatan, tada, da uštedim prostor u torbi, spakiram iPad u njega.

Usput, ovako izgleda moja torba. Primjetite, ima ih više;)

Ovako to sve izgleda u torbi. Praktično, kompaktno. Naručite! Ustajem visoko.

Hvala na zanimanju :)
Želim vam da naručite u svojim torbama i prekrasno ljeto!

Pogledajte video: Cleaning My Room+saveti i ideje za organizaciju (Travanj 2020).

Loading...