Blogovi

Moje otkriće su Kose maske

Pozdrav svima!
Jednom, dok sam čitao Tiina Meder, zbunila me potraga za listovima kolagena. I skrenula sam pozornost na masku Kose od tkanine s kolagenom, kasnije sam kupila hidratantnu i masku za oči.


Marka Kose popularna je u Japanu i ima prilično pristupačne cijene.

1. Kose Clearturn maska ​​za esenciju
Tvrdi se i maska ​​s kolagenom, hidratantna svojstva. Istina, ovo je divan nalaz, maska ​​mi odgovara 100%. Proizvođač piše da ga trebate držati 5 minuta, držim ga duže dok se sva vlaga ne upije i više ne drži na mom licu, otprilike 15 minuta ispada. Listovi tkanine impregnirani su tekućinom ugodne i ne jake arome. Cijela zima ova mi je maska ​​pomogla: grijanje, mrazovi - sve je utjecalo na kožu ne na najbolji način, bilo je laganog pilinga, ova ih je maska ​​uklonila odjednom. Nakon maske, koža nije samo hidratizirana, već je i nešto elastičnija na dodir. 26 listova u paketu (mnogo   ) Proizvođač piše da se može koristiti svaki dan, 1-2 puta tjedno mi je dovoljno. Dao je istu sestru, ona je oduševljena kao i ja   Promjena redoslijeda? Sigurno, ili bolje rečeno, vozi  

Ocjenjivanje: 5+
cijena: 15 dolara
2. Kose Clearturn dubinska hidratantna esencijalna maska
Moje mišljenje: Ova maska ​​je proglašena hidratantnom zbog prisutnosti hijaluronske kiseline u maski koja (kao što proizvođač obećava) prodire u sve slojeve kože, a proizvođač također obećava izglađivanje bora uzrokovanih suhom kožom.
Maska je vrlo slična maski s kolagenom, ali malo drugačiji miris, hidratantna daje izvrsno, izmjenjujem, ovaj, pa onda s kolagenom, ali iz nekog razloga sam se zaljubila u masku br. 1, nakon nje imam elastičnije lice, ili čini se da je ona bila prva, pa je zato zakačila   U svakom slučaju, smatram da su ove maske jedno od mojih najboljih kozmetičkih nalaza. Jednostavna upotreba, bez epruveta, čistih ruku, bez ispiranja, stavljanje na lice (osobno ne padam čak ni dok hodam ili sjedim za računalom) i skinulo se, lice mi je bilo odmarano i hidratizirano  
Maske su jako dobro impregnirane, ali za svaki slučaj (kako ne bih isušio) tijekom skladištenja rupu dodatno zabrtvim trakom, za nekoliko mjeseci skladištenja, maske se ne osuše i još uvijek su mokre.
Maska je vrlo mokra i izgleda smiješno.  
Ocjenjivanje: 5
cijena: 15 dolara
3. Kose Clearturn Q10 maska ​​za oči

Moje mišljenje: Pakovanje ima 36 zakrpa (18 upotreba). Ali ovi flasteri me nisu impresionirali, možda zato što su vrlo slični maskama za tkanine za lice koje zahvaćaju područje oko očiju, pa smatram da je ova maska ​​nepotrebna. Flasteri su točno od istog materijala, daju vlagu, ali ne više. Svejedno, više volim flastere od drugog, gušćeg materijala, koji sam vidio s EL, Apivita, Shiseido, ali tamo je cijena nekoliko puta skuplja. Promjena redoslijeda? Ne.
Ocjenjivanje: 4
cijena: 12 dolara
Sve maske Kose proizvode se u Japanu. Proizvođač tvrdi da su prikladni za sve tipove kože, ali pristranost je napravljena prema suhoj i osjetljivoj.
Jeste li išta probali s ovom markom?
Vaš -Hisja

Pogledajte video: KAKO UVITI KOSU U 15 MINUTA TANKA KOSA KOJA SE MASTI (Veljača 2020).

Loading...