Blogovi

Dvogodišnji Orly - Orly # 48651 Plavi ovratnik (mini) & # 40680 Toplinski val

Pozdrav svima)) djevojke, danas vam želim pokazati dva laka kupljena nedavno, ali jako su me obradovala: # 48651 Blue Collar (mini) & # 40680 Heat Wave

prvi je Plavi ovratnik - boja plavog neba, krema bez svjetlucava. Kupila sam minku - nije bila velika, uzet ću je veliku, dobit ću je - boja je super, vrlo plemenito plava, mirna, čista, a kvaliteta je na vrhu - prilično često Orly kreme optužuju da su previše tekuće i da ostavljaju ćelave mrlje, dobro, većina kreme koje imam su upravo takve, ali ova je super! dobro se uklapa, možete ga nanijeti u jednom sloju, ne sviđa mi se jedan sloj, na fotografiji u 2 sloja. boja je plava, nije tamna, nije svijetla, duboko je nebo. sjaj je izvrstan, stavljam na Sally Hansen Miracle Cure, alat za rast noktiju + topcoat Shine Smart Enamel (Diamond Enamel) "Diamond Hard Top Coat" (ovaj duet produžuje moju manikuru) i na takvoj bazi 4-5 traje apsolutno mirno, bez čipsa i pilinga.
na suncu. ovdje možete posumnjati u neku vrstu svjetlucanja, ali apsolutno nije ovdje))
dnevna svjetlost
drugi sudionik današnjeg dueta - # 40680 Toplinski val - da, ime se podudara - toplinski val))) ovo je bogata zlatna prašina na žuto-narančastoj prozirnoj bazi. dosta je tekuća, potrebna su joj tri sloja za zasićenu boju, a mislim da se može koristiti i kao premaz za tamne ili svijetle nijanse kako bi im dao zlatni premaz. Fotografija se nanosi u 3 sloja.
na suncu se vidi zlatni svjetlucanje
shimmer se također ne skriva u hladu)))


djevojke, na kraju se manikura pokazala eksperimentalnom, jer u početku je prilikom nanošenja naranča izgledala kao tekuća zlatna prašina, a kad je ležala gušće, presušila i bila u hladu i na fotografiji pokazala svoju narančastu suštinu, ispostavilo se da s plavom bojom još uvijek nije njihov najbolji duet))) zato jako puno pazim na kombinaciju ne obraćajte pažnju))
cijena mini verzije je oko 120 r, cijena velike boce je oko 400 r. svaki po pet, stvarno vole.

Loading...