Blogovi

Dr.Jart - Vodeni gel

Dobar dan svima, danas želim razgovarati o hidratantnom lifting gelu za lice)

Što proizvođač kaže o proizvodu: Lagani gel vlaži, štiti, umiruje, stvara osjećaj svježine, super hidratacije i udobnosti. Trenutno briše tragove umora, ispunjava kožu vitalnom energijom. Gel se brzo apsorbira i učinkovito uklanja iritaciju i crvenilo. Proizvod ima sposobnost "zaključavanja" vode u koži i sprečava njezino prekomjerno isparavanje, što pruža stabilan učinak podizanja. Pouzdano se štiti od nepovoljnih čimbenika okoliša. Idealna je baza za dekorativnu šminku. Ne sadrži masnoću, ne ostavlja film i ljepljiv osjećaj.
Glavne komponente: Fruktan, hijaluronska kiselina, peptid bakterija mliječne kiseline, ekstrakti: sjemenke afričkog baobaba, brusnice, maslinov list, cvijeće japanske sofore, potkornjak.
Evo cjelovitog sastava:
Detaljan prikaz: U početku sam na ovaj alat naišao minijaturno, nikad nisam čuo za takvu marku, na internetu su se uglavnom nalazili pregledi o BB kremi ove tvrtke, a što se tiče ovog alata, nije bilo ništa smisleno. Počeli smo koristiti gel u ožujku,
Pokušao sam, bio sam oduševljen i već sam naručio verziju u punoj veličini. Puna verzija gela nalazi se u prilično teškoj plastičnoj posudi, u kompletu je bila i žlica koja se iz nekog razloga vrlo brzo slomila (((
Proizvod ima neku nevjerojatno laganu prozračnu teksturu čak i za gel, vrlo laganu svježu aromu koja se osjeti samo u staklenki. Boja je mutna bjelkasta.

Kad ga stavim na lice, pretvara se u malo vode, osjećam kao da sam samo oprao lice i ne obrisao ga ručnikom. Bez obzira na to koliko novca sam uložila, sve se upije, stavim kap, dovoljno je na cijelo lice, nanosit ću puno više, a upijaće se, tako da se gel može potrošiti vrlo ekonomično, a ne.
1 minuta ljepljiva, onda je lice baršunasto, kod mene ne sjaji. Nisam stručnjak za formulacije, ne znam koliko ima silikona, ali kad dodirnem kožu, nema osjećaja da film na licu i koži ne diše. Šminka se nanosi predivno. Stavite na to i tonalnu i bb-kremu, dobro držite. Što se tiče učinka podizanja, teško mi je prosuditi, sve dok nema potrebe) Matting nije naveden, koža mi je normalna, ali pretpostavljam da je zbog lagane teksture pogodna za masnu.
Glavna prednost za mene je što proizvođač nije lagao o sposobnosti proizvoda da umiruje kožu, uklanja razne vrste iritacija i crvenila. Za ljeto je hidratacija dovoljna za 100%. SPF br.
Apsorbira se odmah
Hvala svima na pažnji.
cijena: 50 $ s dostavom
Period ispitivanja: 4 mjeseca

Pogledajte video: Calling All Cars: The 25th Stamp The Incorrigible Youth The Big Shot (Studeni 2019).

Loading...