Blogovi

Zavodljive spužve! ... ili sjaji u mojoj torbi za šminku

Mnogi sanjaju o zavodljivim natečenim usnama, neki se čak odlučuju i na kozmetičke injekcije koje povećavaju usne, ali to definitivno nije za mene, iako nisam vlasnik senzualnih usana. Sigurna alternativa je sjajilo za usne.
Preferiram sjajila za usne s nježnim komponentama, jer oni ne obavljaju samo ukrasnu funkciju, već i brinu o mojim usnama.

U mojoj kozmetičkoj torbici ima puno različitih sjajila za usne, različitih tvrtki, boja, tekstura i cjenovnih kategorija, ali nema ruževa, niti jednog. Zašto ne koristim ruž? Da, ni sama ne znam zašto, vjerojatno, to nije moje. Ili možda zato što volim dodatni volumen koji stvaraju sjajila za usne. Danas ću vam reći o svojim luksuznim kućnim ljubimcima.
Dior Addict gel za usne br. 003- izglađivanje sjaja za usne
Jako sam željela sjaj prirodne nijanse, ali ne ružičast, za svaki dan, neupadljiv i nije problematičan u nanošenju. Odabrao sam ovu boju i ušao u „deset najboljih“. Boja je breskvasta, prozirna, mislim da će savršeno ležati na usnama s bilo kojim pigmentom. Boja je vrlo svestrana, mirna i neobvezujuća, nema sjaja i svjetlucava, odgovarat će bilo kojem događaju, bilo da idete van ili u trgovinu po kruh. Aplikator je sličan valjku za lakiranje))) valja se na usnama i zahvaljujući tome sjaj se vrlo lako nanosi. Nisam se trebala naviknuti na aplikator, sjaj se lako nanosi prvi put. Ako nanesete sjaj u dva sloja, onda usne postanu vrlo senzualne, ovu tehniku ​​koristim za posebne slučajeve. Postoji ljepljivost, ali vrlo malo, ako je kosa labava i vjetar, onda se kosa ne lijepi za usne. Bočica je lijepa, i što je najvažnije bez težine (ljubitelji nošenja svega u torbici to će odmah cijeniti), možda zato što je plastika lagana ili zato što volumen nije velik, samo 5,5 ml. Trajnost je prosječna, oko 2 sata, ali nakon što sam uklonila sjaj, „pojela“, „pila čaj“ itd., Ostaje osjećaj mekoće i njege, što znači da postoje nježne komponente i ta činjenica je vrlo ugodna! Za mene je najvjerovatniji miris ovog sjaja! Miris karamele nježno nježan pomiješan s egzotičnim voćem! Pitam svog supruga pitanje: "Kako izgleda ovaj sjaj?", On odgovara: "Oh! Nešto ukusno! Sladoled od vanilije!" ))
Ukratko, najdraži mi je Dior Addict Lip Polish!
Razdoblje ispitivanja: 2 mjeseca
Ocjena: 5
Eto, sad fotografija
na suncu


po oblačnom vremenu

Golih usana

A sada s sjajem

Opći prikaz (električno svjetlo)

Opći prikaz (dnevno svjetlo, sunčevo svjetlo)

Chanel Rouge Allure Exgether De Gloss # 57 (Insolense) - ruž
Ova iskra samo je san! Vrlo lijepe ružičaste boje, prozirne, slične kremi, boja usana se u potpunosti ne preklapa, već se zasićuje bojom. Nakon nanošenja spužve postaju bujne, mekane i nježne. Sjaj se ne širi i ne lijepi, udobnost je 100%. Aplikator je prikladan, sličan ravnoj lopatici. Završetak je sjajan, ako pogledate jako, jako pomno, to jest, možete vidjeti kako sitne iskra trepere. Na usnama traje otprilike 1,5-2 sata, a zatim sjaj nestane i ostaje osjećaj njegovanosti, poput svježe nanesenog balzama. Miris je praktično odsutan, gotovo neprimjetan. Boca, ima bezbroj prednosti i jedan nedostatak, paradoksalno. Prekrasan, elegantan, staklast, težak, sjajan, očaravajući, ali zbog nedostatka prozirnosti slučaj je crn, kako da znam završava li i vrijeme je za kupnju novog? ... Ali, mana je jedna i mala i to znači da sam na Neću obraćati pažnju :). Općenito, volim ga, ne, obožavam ga, a potvrda je bila da sam nakon korištenja kupila još 2 sjaja (nijansa # 51 i 56), ali više o tome neki drugi put.
Razdoblje ispitivanja: 2 mjeseca
Ocjena: 5+
dnevna svjetlost

Spužve za svjetlucanje

Opći prikaz (dnevno svjetlo, sunčevo svjetlo)

Lancome L'Absolu Crème De Brillance vidljivo nadopunjujuća i preoblikovajuća krema za usne koncentrirana za proksilan # 357 (Rose Mythique) - revitalizirajuća krema za sjaj usana
Kupila sam ovaj sjaj, to je zapravo krema za ruževe, ali za mene je to što sjajno djeluje spontano, po količini kupovine koja mi nije bila dovoljna da primim poklon od Lancomea, a volim i poklone, pogotovo ako je u pitanju kozmetička torbica))) moj muž je rekao "da ćete odbiti kozmetičku torbu ?!? Pa, odaberite nešto! ". I izabrala sam ga, jer je svijetla! Boja je bobica, crveno-ružičasta s sitnim zlatno-crvenim česticama, nije prozirna, elegantna, što znači da je "odijevam" u skladu s relevantnim događajima. Kada se nanese u jednom sloju, dobivaju se sasvim prirodne spužve, a u dva sloja ... u dva sloja vrlo senzualne i zavodljive spužve! Proizvođači tvrde da to traje 10 sati, nakon 3 sata ruke posegnu za osvježavanjem boje, točnije sjaja, budući da sjaj nestaje, upija se, ali boja ne teče, ostaje čak i nakon pranja, usne izgledaju nakon dugog poljupci! Aplikator je u obliku srca, miris nije nametljiv, standardni za Lancome dekorativnu kozmetiku, miris nježne ruže. Apsolutno nema ljepljivosti. Boca je prozirna, prilično lagana. Zaključno ću reći drugo boja Neću ga kupiti, ali sjaj je potreban, brižna svojstva su nevjerojatna, međutim, paleta boja je tako ... čudno, sve boje su obvezujuće, rekao bih starost. Oh, vrijeme za fotografije.
Razdoblje ispitivanja: od siječnja 2012. (ali ne svaki dan)
Ocjena: 5
u hladu
na suncu

Spužva za sjaj (1 sloj)

Spužvasti sjaj (2 sloja)

Grupna fotografija poštanskih junaka (D - Dior, S - Chanel, L - Lancome)
sunce

sjena
električno svjetlo

Opći pogled sa Lancome L'Absolu Crème De Brillance # 357 (Rose Mythique)

Hvala svima koji su me pogledali, a posebna hvala onima koji čitaju!
Zavesti i zavesti!
Maroussia :)

Pogledajte video: NAPRAVI SAVRŠENU FRIZURU U 3 MINUTE Mashin'theBeauty (Siječanj 2020).

Loading...