Blogovi

Bourjois Highlighting powder br. 53

Dobra večer, želim razgovarati o jednom od istaknutih igrača - Bourjois Highlighting powder br. 53, ili o bijeloj čokoladi, kako je nazivaju u običnim ljudima.

Detaljan prikaz: Počet ću, kao i uvijek, s izgledom - pravokutna kutija od komprimiranog kartona zatvorena je magnetom. Pakiranje za buržoaze nije baš tipično, ali prilično prikladno i doista podsjeća na čokoladni bar. Nema spužve ili četke. Posebno želim napomenuti impresivnu težinu highlightera - 16,5 g. To je puno, ako se uzme u obzir da se sada puder za lice proizvodi u prosjeku 10 grama, ili čak i manje. Stoga je proizvod vrlo ekonomičan i trajat će više od jedne godine.
Highlighter u sjeni:
Na suncu:
Miris highlightera je ugodan, sladak. Slastičarski miris.
Prah je gusto prešan. Četkica je dobro upisana. Međutim, od minusa vrijedi napomenuti da površina može biti malo masna, s vremena na vrijeme za prevenciju je potrebno brusiti tvrdom četkom. Brušenje je u redu, ali ako pažljivo pogledate površinu praha, u njemu se nalaze veće mrlje, tj. Tekstura nije u potpunosti homogena.
Highlighter daje licu lagani, nježni sjaj svijetlo zlatne nijanse. Lice čini voluminoznijim i izraženijim. Puder također sadrži rijetke, ali prilično velike reflektore, koji su na licu gotovo nevidljivi.
Swatch u različitim uvjetima osvjetljenja:
Želim napomenuti da je izrada swatcheva na markerima i ostalim valjcima komplicirana stvar. Čokolada je prilično osjetljiv proizvod i uhvatiti njezin sjaj nije bilo lako.
Na licu blista vrlo nježno i nježno. Pokušao sam to prenijeti. Nadam se da se pokazalo jasno i primjetno.


Općenito, sviđa mi se sam proizvod i učinak koji daje. Ali postoje neke pritužbe na teksturu - nije potpuno homogena i površina je sklona soljenju.
Ocjena: 4
Cijena: oko 400 rubalja.
Trajanje upotrebe: 2 godine.

Pogledajte video: Bourjois. One Brand Makeup Tutorial (Travanj 2020).

Loading...