Blogovi

Recenzije organske piling tijela i organske kave i šećera

Dobar dan, stanovnici Kozmetičari! U posljednje vrijeme recenzije o proizvodima Organic Shop postaju sve učestalije, što, po mom mišljenju, ne čudi, jer ljeti se češće tuširamo, a njihova su sredstva vrlo pristojna, a cijena dobra. Dopustite mi da ubacim svojih pet kopija o kozmetici ove tvrtke i još jedan piling iz Savonryja.

Puni naziv proizvoda na engleskom: Piling organskog kave i šećera
foto:
sastojci:

Swatch:
Ovdje možete vidjeti čestice pročišćavanja - kavu i šećer

Detaljan prikaz: Moj najdraži Miriše na kavu i to ne gorko, već slatko, samo čudo! Na tijelu miris ne traje dugo. Dobro će pročišćavati, ne isušuje kožu, iako se nakon tuširanja još uvijek, po navici, mažem nečim hidratantnim za tijelo. Slabo sam upućen u kompozicije, ali čak je i moje znanje dovoljno da shvatim da ovaj piling ima najprirodniji piling. Ne ostavlja masni film, što je važno. Lijepa staklenka, svijetla, privlačna, volim one, vrlo lijepo izgleda na polici u kupaonici. Mogu navesti samo dva minusa - nedostatak zaštitnog poklopca ispod poklopca (poput Savonrijevog pilinga) i činjenica da ga moram oprati tijekom cijele kupke, iako ga pokušavam pažljivo koristiti, u svakom slučaju, neki komadi pilinga padaju i izgledaju ružno.
Ocjenjivanje: 5
Puni naziv proizvoda na engleskom: Piling organskog cimeta i meda
foto:
sastojci:

Swatch:

Detaljan prikaz: Mekši je od pilinga od kave, konzistencije nalikuje kandiranom medu, ali nije tako čvrst kao obični med. Slatki je ukus (iako ne volim isprobati kozmetiku na nepcu, ovdje nisam mogao odoljeti - to izgleda kao prirodni proizvod), prema swatchu, jasno je da su čestice struganja šećer. Ne masni film, ne isušuje u potpunosti kožu. Ljepše, ili nešto slično, od frajera za kavu, ne rasipa se oko kupke. Nedostatak uboda i ovdje je minus. Još jedan minus je miris. Očekivao sam nježniji, ali pokazalo se da je to nuklearno, iako ne kemijsko, tamo ne osjećam cimet, samo slatki med. Na tijelu tada dugo traje.
Ocjenjivanje: 4 (za oštar miris)
Puni naziv proizvoda na engleskom: Organska neroli i sol za kupanje
foto:sastojci:
Swatch:

Detaljan prikaz: Uobičajena sol za kupanje, nisam primijetila nikakvu čarobnu razliku od ostalih soli, malo boji boju naranče, dobro miriše. Taj je miris glavna prednost - miriše nevjerojatno poput naranče! Čak i kroz zatvorenu staklenku mirisala je na cijelu kupaonicu dok je nisam očistio u ormaru. Ne mogu reći ništa o tome "da kožu učinim mekom i nježnom", kao što piše u naljepnici. Općenito, koristim ga, nadajući se da ima smisla, pogotovo jer je tako ugodan za upotrebu
Ocjenjivanje: 5 (bilo bi 4, ali bacila sam bod na moj omiljeni miris)
Puni naziv proizvoda na ruskom: Šećerni piling "Jagoda od musa"
foto:

Evo ga, ovaj vrlo zgodan utikač (ne znam kako pravilno imenovati ovaj drugi čep)

Swatch:Crvene čestice - ovo je vjerojatno obećani sastav jagoda:


Detaljan prikaz: Već sam pisala o prikladnom pakiranju, volio bih samo više individualnosti u pakiranju za različite proizvode Savonri, jer ih možete razlikovati samo po čitanju imena koje ne upada u oči na poklopcu, dvije takve staklenke u ormariću, pa čak i stojeći jedan nad drugim identificirat će se, morati izvaditi svaki i pročitati. Pakiranje organske trgovine je svjetlije, promišljenije - na kraju se nalazi druga naljepnica s nazivom. Ali zbrka me još ne prijeti, imam samo ovaj piling od Savonryja, tako da samo glumim i svađam se. Osim toga, uspoređujem samo staklenke i ni u kojem slučaju nisu Scrubs Savonri i Organik Shop, po mom mišljenju potpuno različiti. Dakle, piling jagoda, božanski miris jagoda, dobro pročišćajte, fotografija pokazuje da u aktivnim česticama ima i šećera. Nedostatak ovog pilinga je odsutnost bilo kakve vezne komponente između čestica šećera, čak je i na swatchu jasno da su se raspršile po cijeloj ruci (usput, dok sam fotografirala, izgubila sam nekoliko komada na podu), također ih treba oprati odvojeno od zidova u kupaonici uključujući. Drugi minus je taj što piling ne isušuje kožu, ostavlja vrlo masan film, očito zbog ulja u sastavu. To me ne uznemiruje, jer je ovo još jedan plus prirodnosti, kad bih i sama napravila piling od ulja i šećera, ispao bi isti rezultat. Prilažem fotografiji masnog filma na ruci, možete vidjeti kako se voda kotrlja na vrhu ulja:


Ne možete ga oprati vodom, ali nakon brisanja ručnikom film nestaje (na ručniku, usput, također nisam našao uljne mrlje), ali koža je navlažena, pa ne možete koristiti kremu za tijelo.
Ocjenjivanje: 4 (još uvijek uzimajući bod za masnost)

Pogledajte video: Maska za lice od meda i jogurta (Travanj 2020).

Loading...