Blogovi

Saten ruž Givenchy Rouge Interdit neodoljiva boja - recenzije

Pozdrav. Danas želim napisati još jedan post o prekrasnom ružu za usne od Givenchyja. Prema recenzijama, već sam dugo primijetio ovu nijansu, ali nekako mi nije uspjelo s kupnjom. A onda marka tjedna s 30% popusta. I otišla sam u kupovinu.
<симпатичная упаковка="" помады,="" но="" только="" мне="" одной="" кажется,="" что="" она="" не="" совсем="" надежно="">
Miris je malo nametljiv, nakon nanošenja osjeća se oko 20 minuta. Podsjeća me na miris žvakaće gume "Turbo" iz djetinjstva. I još malo badema.
Boja: tako osjetljiva čajna ruža u štapu. Nježno, djevojačko, jako mi dobro odgovara pod jarkom šminkom za oči. U dnevnom svjetlu izgleda malo tamnije nego što zapravo jest i potpuno je mat:
A na suncu pokazuje pravu boju i teksturu: vidljiv je vrlo satenski sjaj:
.
Tekstura: ruž je vrlo mekan, proziran, nanosi se na usne tankim slojem. Ali prirodna boja usana se preklapa.
Ljetno:A na suncu se vidi vlažni sjaj:Aplikacija je udobna. Klizi na usnama lako. Ali tada sam bio u nevolji. Ruž za usne vrlo snažno teče u naborima usana.
Usne bez ruža za usne:Dnevno svjetlo u hladu:.
Nakon 5 minuta, situacija se mijenja na bolje, ruž sjedi na usnama i mirno možete izaći kod ljudi.
Dnevno svjetlo na suncu (prava boja ruža za usne):
Na jakom suncu:I tako blista na usnama:.
Postojanost sati 2. Ali to me ne muči. Tražila sam upravo takav ruž: lagani, s nježnom nijansom, tako da prekriva ružičastu nijansu usana. I nije ljepljiv. U vezi s tim, Givenchy je sa mnom potpuno u redu.
cijena: 237 UAH po dionici (oko 28 američkih dolara).
Period ispitivanja: Nekoliko tjedana.
>

Loading...