Blogovi

China Glaze - Flip Flop Fantasy

U trendu ovog ljeta neon zauzima prvo najpopularnije mjesto, čega sam nevjerojatno sretan! Naravno, odmah sam se pobrinuo da nabavim tonu odjeće neonskih lakova za nokte :) Danas ću pokazati svoj najdraži, nuklearni koral China Glaze - Flip Flop Fantasy.

Dakle, neonski, moja ljubav je neuništiva) Ovaj je komesar upravo savršene boje mojim neonskim baletnim cipelama, tako da imamo poseban odnos s njim :) Ali manje stihova i bliži stvarima. Što se tiče aplikacije i formule ne mogu vam ugoditi, nanosi se vrlo, vrlo teško, ćelavo i pretjerano tečno! Čak sam i punom rukom oprao posebno neuspješne nokte tri puta i ponovno je obojio. Suši se i postaje gnjava, što ja osobno ne volim tako da bez vrha uopće ga ne nosim. Ne baš uporni druže, tri dana se dobro drži, onda pukne na neki čudan način i otpada na komade) Ali spreman sam mu oprostiti bilo što za boju.
Swatch:
Rezervirat ću odmah, nerealno je teško fotografirati neon, jer kamera ne reagira na njih adekvatno, pogotovo s makro objektivom. Postavke su postavljene tako da se razumije njegova prava boja, tako da ne obraćamo pažnju na boju kože ruku koja se dobije tijekom takvog snimanja :)))

Cijena: oko 250 rubalja
Ocjena: 5, opraštam sve za boju
I još jedna stvar, ako itko zna točno neonske boje u liniji Aurelia lakova ili čak slične big3free dostupne na otvorenom tržištu u Rush-u, molim podijelite brojeve izgleda)
Sva svijetla neonska ljeta!

Pogledajte video: Top 10 China Glaze Polishes!! (Siječanj 2020).

Loading...