Blogovi

Recenzije Dior Addict Extreme trajnog sjaja za usne zračenja

Za mene je upravo ova nijansa ruža za usne simbol ljepote, zajedno s još jednim proizvodom. Da nije bilo ovog resursa, teško bih kupio ovu boju, jednostavno ne bih obratio pažnju, tim više što me svi dior savjetnici uvijek vuku na broj 667. Još nisam ovdje registriran, ali redovito vas čitam, drage djevojke, ovaj post prekrasne djevojke Angore uhvatio me je u oči i udarila me u samom srcu prezentacija, želja da prenesem informacije, da pokažem proizvod često udaljenim virtualnim prijateljima. Odmah sam se htio registrirati.
Moj će post biti manje informativan, manje lijep od mnogih drugih postova o ovom ružu za usne u ovoj nijansi, jednostavno vam želim zahvaliti za nju i za sve vas.

Svi znaju kako to izgleda. dizajn ruž za usne ovisnik. Prilikom nanošenja šminke stavljam ovaj ruž umetanjem futrole s ružem za usne u njega. Odmah stječe monumentalnost i veličinu.
boja ovaj ruž je za mene čisti koraljotkad moj mozak opaža tu boju. A sve najbolje nijanse koralja bile su iz Diora. Moj drugi ruž iz Diora bio je poznati pentahedron ruž za usne Dior Rouge u sjeni Coraila. Tekstura i ton, naravno, bili su različiti - ali i on je bio nevjerojatno lijep - tada, prije 15 godina.

tekstura izuzetno ugodno za mene. Daje dobru boju - u prvoj primjeni je svijetla, ali prozirna, u drugoj - zasićena, svijetla i s ne bledijim sjajem, podsjeća me na učinak glatke površine, iako proizvođač, općenito, nije najavljen.
ovlaživanja prisutno, ali to se, prema mojim osjećajima, događa u vrijeme nanošenja ruža na usne. Odnosno, hidratantne komponente se apsorbiraju odmah, ali nakon usana jednostavno ugodno.
trajnost - vrlo je uporna - čak i ako podučava mnogo sati podučavanja, ovo je prilika da razmislite o još jednoj nijansi. Ako puno govorite, boja će do trećeg sata izblijediti, ali neće se prevrnuti, ruž je lako ažurirati.
Swatch:
Prirodno svjetlo:


Umjetna rasvjeta:


Ruž za usne u kombinaciji s općim tipom, prirodnim osvjetljenjem:
Umjetna rasvjeta, odraz u ogledalu:
Šminkanje očiju ne bi bilo moguće bez ovog posta čarobnjaka Saide.
Ocjena ruža za usne - 5, želim još
koštalo - bila je dionica - drugi je proizvod besplatan u letu, ali čini mi se 1279. - nešto takvo.
rok upotrebe je 1,5 mjeseca.
Hvala svima na vašim postovima i na vašoj ljepoti! Uživajte u ljetnom tjednu!
Vaša marijana

Pogledajte video: REVIEW RECENSIONE ROSSETTI DIOR ADDICT LIPSTICK (Travanj 2020).

Loading...