Blogovi

Recenzije praha rumenila Chanel Joues Contraste

Pozdrav drage dame! Želim vam reći o mojem najdražem ljetnom rumenilu!
Chanel Kruglyash je vrlo popularan proizvod! Ova nijansa predstavljena je u proljetnoj kolekciji 2011. godine, sada je u stalnom stanju! Što me jako veseli, već planiram kupiti još jednu u rezervi))
Široko rasprostranjeno mišljenje: Ljubim ih ludo! Savršeni su za mene! Počevši od ambalaže, završavajući s svjetlucavom bojom.
Nijansa je vrlo svestrana! Pogodan je i za svijetlu kožu i za tamnu kožu! Ružičasta - breskva s koraljnom bojom, zlatni svjetlucanje - ljepota! Shimmer nije vidljiv na licu - pretvara se u osjetljivo sjaj! Ne možete koristiti ni highlighter.
Moja koža je vrlo problematična, ali svejedno, rumenilo ne naglašava nedostatke. Trajnost je dobra - držite se na obrazima cijeli dan!
Evo hlada na suncu:
S bljeskalicom:
Za ljeto su baš u pravu! Primijetila sam da ljeti izgledaju breskvasto na meni, a zimi postaju ružičasta)) Zimi više volim koristiti terakotne nijanse))
Pore ​​na rumenilu se ne začepljuju, koža mi je jako osjetljiva. Dobro tipirano i pirjano. Nanosim ih četkom od maka za rumenilo. Ne zaspite, ne upadajte u pore.

Ocjena: 5
Ispitno razdoblje: 6 mjeseci
Cijena: 1700 rubalja
Atena.

Pogledajte video: Kako pravilno staviti puder + konture, rumenilo, bronzer, highlight (Veljača 2020).

Loading...