Blogovi

Mišljenje ulja za tuširanje L'Occitane s bademima i umirujuće tuširanje

Pozdrav djevojke!
Danas želim razgovarati o dva prekrasna proizvoda za njegu tijela koji kod mene izazivaju najviše pozitivnih emocija.

Loccitane bademovo čišćenje i umirujuće ulje za tuširanje - bademovo ulje za tuširanje
Ovo je ulje jednostavno super! Prije otprilike godinu dana uzeo sam standardno pakiranje (250 ml), kad sam završio, uzeo sam još jedno Loccitane Fleur Cherie gel za tuširanje i tuš, Htio sam nešto za promjenu. Ali onda se vratila Bademovo uljejer s vremenom sam shvatio da je za mene to najbolje, iako sam probao puno novca. Ali ovaj put sam odlučio uzeti veliki format od 500 ml., Štoviše, ima prikladan dozator.
Ulje jantarne boje, prilično tekuće, u dodiru s vodom pretvara se u nježnu mliječnu mrlju, nježno čisti i istovremeno brine o koži.
Pogodan dozator

Prije susreta s ovim alatom zamišljao sam da će se loše isprati, ali ne. Odlično se ispire! Sapuni, naravno, nisu poput običnih gelova, ali to je zato što ulje dolazi na prvo mjesto. Uz sve to, alat je ekonomičan. Nakon nanošenja ulja koža postaje svilenkasta i ne zahtijeva dodatno nanošenje hidratantnih ili hranjivih sredstava na kožu. Ne ostavlja filmove na svojoj koži, ona mirise neupadljivo.
Najljepša stvar ovog proizvoda je miris. Miris osjetljivih badema, čiju slatkoću ne osjećate.
sastojci:

Ovako izgleda ovo ulje
Može se vidjeti da je prilično tekućina i odmah se počinje širiti.
Stoga ga prvo trljam u ruke s malom količinom vode kako bi se pretvorila u pjenu i tek onda je nanesem na tijelo. U suprotnom, njegove dragocjene kapi mogu "pobjeći".
Ako je moguće, uvijek ću ga kupiti, samo odmori se izmjenjuju s nečim drugim.
Ocjenjivanje: 5+++
cijena: 60 USD (500 ml.)
H2O + morski mahov crni piling za tijelo - H2O + piling za tijelo od morskog mahova
Kad sam kupio ovaj piling, nisam znao što da očekujem. Nisam poznavao marku, ali pročitao sam dobre kritike o njoj. Vrijeme je da kupite novi piling (prije toga je postojala neka, ne baš poznata tvrtka) i odabrali ste H2O + morski mahov crni piling za tijelo.
Izgleda želatinozno s crnim granulama različitih veličina, naizgled je to isto Crni pijesak, Proizvođač tvrdi da su to čestice vulkanske lave, u sastavu koji se naziva Vulkanski crni pijesak i stoji na 11. mjestu. Te čestice nisu vrlo grube, ne ogrebaju mi ​​kožu, ne izazivaju iritaciju (što se dogodilo i drugim pilingima više puta). Ono što mi se uistinu svidjelo je da se on dobro pjeni, ali same čestice se ne otapaju u procesu. Nežno čisti i kožu čini glatkom i ujednačenijom, uklanja piling. Ima laganu i svježu aromu. Koristim ga 1-2 puta tjedno. Kupio sam ga prije otprilike 3 mjeseca i mogu reći da je ekonomičan.
sastojci:
Izgleda ovako
Evo malo sam ga protrljao vodom
Kada ga počnete energičnije trljati po tijelu nego što sam to radio na ruku, pojavljuje se pjena. Tada se sve to lako ispere. I glatka koža je osigurana!
Kad je gotovo, kupit ću ga ponovo ili isprobati drugi, ali iste marke.
Ocjenjivanje: 5+
cijena: 22 USD (240 ml.)
Hvala na pažnji.
Katherine

Loading...