Blogovi

Bronzeada samostojeći ručnik

Izvan prozora je ljeto, svi hodaju preplanuli, a ja radim od 9 do 18 sati ... Sunčane kade ostaju u snovima!
Požalila sam se svojoj blijedi koži prijatelju, a ona mi je savjetovala mogućnost, brzo, učinkovito i što je najvažnije, rezultat je poput prirodnog preplanulog tena! Usput, prijatelj kaže da cijela Europa već odavno koristi IT!
Upoznajte Bronzeada Auto Washing Wash.

Princip rada: Aktivne komponente BRONZIAD autosunčkastih maramica djeluju na gornji sloj epiderme, potičući pojavu prirodnog i ujednačenog tena, kao i vlaže kožu i sprječavaju njeno starenje.
Dihidroksiaceton (DHA): 100% prirodni aktivni sastojak koji se dobiva iz šećerne trske. Nakon dodira s kožom, DHA reagira s aminokiselinama i proteinima keratina u koži. Kao rezultat reakcije nastaju melanoidini - tvari koje prirodno daju koži prirodan ten.
Hidratantni kompleks: pomaže zadržati vlagu u stratum corneumu i sprječava dehidraciju kože, čineći je mekom i glatkom.
Tokoferol (vitamin E): sprječava prerano starenje kože i neutralizira učinke slobodnih radikala, pomažući u održavanju mladolikosti, elastičnosti i zdrave kože.
Način primjene i preporuke proizvođača: Nanesite na čistu i suhu kožu. Ne nanositi na područje oko očiju. Jedna salveta je dovoljna da daje nijansu licu, vratu i dekolteu. Nakon uporabe temeljito operite ruke. Prirodni i ujednačeni ten nakon 3 sata. Maksimalni sjaj tena pojavljuje se u roku od 24 sata. Preplanulost traje najmanje 4 dana. Da biste sačuvali preplanulost, nanesite tkivo jednom svaka 4 dana. Boja prirodno i neprimjetno odlazi.
Bronzeada maramica za samotamnjenje prošla je dermatološku kontrolu. Krpa ne sadrži kreme za sunčanje i ne štiti od sunčanja. Samo za vanjsku upotrebu. Maramica je za jednokratnu upotrebu!
Ovdje sam uzeo podatke.
Ovaj se proizvod može kupiti u ljekarni, Bronziade se nalazi u pakiranjima od 4 i 8 salveta, imam 8 komada.
Jedna od glavnih prednosti je odsutnost mirisa, ili bolje rečeno, miris je malo uočljiv, puderast nikad ne koristi auto-štavljenje, ne znam kako mirišu, ali mislim da je puno gore i jače. Bronzeada izgleda kao obična vlažna krpa ni boje ni mirisa. Veličina salvete je otprilike 19 cm x 25 cm, sastoji se od 100% prirodnih vlakana.

Način primjene i preporuke od mene
točka 1: Chistyulya. Ovaj je proizvod garancija za nesmetanu primjenu, a samim tim i rezultat koji će se svidjeti.
Prije nanošenja Bronzeade tuširam se, lagano pilingem i radim epilaciju.
Točka 2: pažljiv i skrupulozan. Ne treba žuriti, jer sastav je transparentan, nije vidljiv kada se nanese na tijelo, ako se sve obavi u žurbi, može biti štetan rezultat, šarana zebre ili leoparda. Dakle, potpuno se skinite, počevši od nogu, zatim tijela, ruku, vrata, ušiju, kose. Kad ubrus postane gotovo suh, još jednom prolazim cijelim tijelom počevši od nogu i završavajući linijom kose. To vam omogućuje uklanjanje viška. Ukupno su potrebne dvije salvete za cijelo tijelo, a ako pokušate uštedjeti novac, rezultat će biti „zebra-leopard“.
Ne koristim Bronzeadu na licu, ovo mi žohari u glavi ne dopuštaju Uvijek koristim puder i vjerujem da uz pomoć sjenila pudera i intenziteta nanošenja možete mijenjati nijansu lica.
točka 3: čiste olovke Olovke temeljito operite sapunom! Temeljito operem dlanove, nabora, nokte i kutikule. Prašak za pranje pomaže pri pranju ruku, ako sapun ne pomaže
točka 4: opuštajući Nakon primjene, sastav maramice se apsorbira 5-10 minuta. Zatim možete navući svoju omiljenu snježno bijelu posteljinu i otići u krevet na škrobnim plahtama, od Bronzeade nema tragova, provjerio sam! Tako možete uživati ​​u iščekivanju južnog preplanulog!
stavak 5: Sažetak Što imamo? Ujednačene svijetle boje, zlatne bronce. Lagana je. Boja traje 4-5 dana, a zatim se postepeno odvaja, ispire, ravnomjerno, gotovo neprimjetno. Najvažnija je točnost, inače će sve biti tužno i teško popraviti.
A Bronzeadu mogu koristiti djevojke u zanimljivom položaju i dojilje, kao ubrus prošao dermatološku kontrolu.
Gledamo fotografije "do"


Prošlo je 36 sati.
Gledamo fotografije "poslije" za čistoću eksperimenta iste haljine
Fotografija pokazuje da ne postoje granice između vrata i lica, ali radi ovoga vrijedno je naporno raditi! Istina, uši su svjetlije. Žao mi je zbog izgleda ... šminka je mutna, istrošena, umrla ... nakon treninga u teretani.
Trajanje upotrebe: 2 puta s razmakom od 2 tjedna.
cijena: 587 ožiljaka.
Ocjenjivanje: kruta 5.
Budite drugačiji, budite lijepi!
Maroussia

Loading...