Blogovi

Recenzije Givenchy Le Prisme Visage mat mekani kompaktni puder za lice


Prirodnost je za mene trend za sva vremena. Odavno sam prešla od svijetlih boja i korištenja čitavog arsenala dekorativne kozmetike u svakodnevnoj šminki. Ton, maskara, ruž, ponekad puder i uvijek - rumenilo. Nikad se nisam bavio kipovanjem lica, osim fotografija. Imam jasne, oštre crte lica, tako da stvarno nema što modelirati. A ipak trebate imati sredstvo za kiparstvo. Za svaki slučaj.
Moj ideal je pronađen - Givenchy Le Prisme Visage Mat (kompaktni četverobojni puder za lice).


Zapravo, ovo je puder za lice, kako kažu, po cijelom licu, tj. za nanošenje na cijelo lice. Ali uzela sam nijansu # 86 Toffee Taffeta, 3-4 tone tamnija od moje kože, vodeći računa o preplanulom tenu. Uzela ga je za skulpturu - kako bi istaknula jagodice.

Ovu nijansu možete koristiti i kao rumenilo ili kao bronzer. Nijansa ne postaje žuta jer su mnogi bronzerji savršeni za djevojke sa preplanulom kožom u žutim i ružičastim tonovima. Snjeguljica definitivno nije prikladna. Ali evo kako rumenilo odgovara bilo kojem tonu kože, ako se nanosi tankim slojem.
Delikatna tekstura, vrlo dobro se upiše na četkici, lako se hladi. Sadrži i najmanje reflektirajuće čestice koje su neuhvatljive na licu - daju samo blagi sjaj koži.
Na suncu:
I u hladu:


Prekrasan slučaj, udoban. Zrcalo je fiksirano u željenom položaju (usput, može pasti na 180 stupnjeva):
Slučaj je veličine oko 5x5, u odnosu na Givenchy sjene:

U kutiji su dva odjeljka: za prah i za četkicu. Sve je vrlo povoljno.


Sviđa mi se četkica, koristim ga za kiparstvo. Iako je malo vjerojatno da će biti prikladan za nanošenje na cijelo lice. Prirodna hrpa, meka, divna)))
Pa, rezultat nanošenja ispod jagodica. Ovdje možete vidjeti da puder daje lagani sjaj koži. To je nanijelo malo intenzivnije nego inače, jer je fotografija na jakom suncu.
N.B .: PRIJENOS BOJA na različitim uređajima je različit. Primijetio sam da su na jednom od računala iskrivljene boje i dobiven je veći kontrast nego u stvarnosti.

Traje cijeli dan bez prigovora, kao sredstvo za puder u skulpturi, savršeno mi odgovara. Stoga razmišljam o kupnji pudera u svijetloj nijansi koji će se upotrebljavati po cijelom licu.
Vrijeme ispitivanja: 2 tjedna.
Cijena: oko 2200 rub.
Ocjena: 5
Nadam se da je bilo korisno) Daša.

Pogledajte video: #HGSTATUS Givenchy Beauty Prisme Libre Loose Powder Review (Ožujak 2020).

Loading...