Blogovi

Luda fuksija s ružem - Loreal - Boja Richie - 288 - Intenzivna fuksijaPozdrav svima djevojke! Danas želim razgovarati o ružu za usne s lepršavom i istovremeno vrlo voljenom nijansom ruža za usne od Loreal - Loreal - Boja Richie - 288 - Intenzivna fuksija =))
foto:Detaljan prikaz: Imam neke ruževe iz ove serije. Ova nijansa mi je jedna od najdražih. Upravo se ta boja jako dobro nanosi i daje gustu boju u jednoj boji i vrlo se lako nanosi na usnama. Kada se nanesem, međutim, ponekad osjetim da ruž malo ogrebe usne.
slučaj - Zlato, ugodno, a ujedno i plus što se vrlo čvrsto zatvara.
boja: Vrlo! Pa, vrlo svijetla, ali sviđa mi se. Dugo sam željela ruž za usne s tako svijetlom nijansom fuksije i napokon sam ga našla =)
tekstura: Nanosi se lako, međutim, kao što rekoh, ponekad se stvori neugodan osjećaj da ruž gricka usne, a osim toga, nanosi se vrlo lako i brzo.
otpornost: Jako mi se sviđa trajnost ovog ruža za usne. U osnovi, idem na zabave s njom i nema mnogo vremena ili želje da se šminkam tamo, i ona me drži dobro skoro cijelu večer. Osim ako vlažni učinak koji daje u početku nestane, ali ostaje boja.
miris: Postoji određeni slatko-kemijski miris, ali ga ne osjetim kad se nanosi ili kada se nosi. Je li to razumno samo ako osjetite miris samog ruža.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):Golih usana: Ispred prozora:
Ispred prozora + bljeskalica: Električno svjetlo + bljeskalica: I naravno cjelovita slika:
Rasvjeta ispred prozora: Rasvjeta ispred prozora + bljeskalica:

cijena: Oko 10 $
Period ispitivanja: Oko 3 mjeseca
procjena: 5-
Ja sam Anya i ja na <> =)

Loading...