Blogovi

Moje nedavne kupnje! Pregled tri proizvoda koji će vam pomoći u dobroj šminki

Pozdrav svima, ljepotice! Danas ću vam reći o 3 proizvoda koja su me nedavno kupili i voljeli:
1. Maybelline Affinitone 24 h br. 21 - postojani temelj Savršeni ton 24 sata (medeno bež)
2. Beyu baza za oči - kremasta baza za kožu oko očiju
3. Givenchy Luminescent krema sjenilo # 2 Pearly Nude - sjajno kremasta sjenilo # 2 biserno bež (ovosezonsko ograničenje) - super heroj (ljubavi moja)

Mala pozadina: Nedavno sam se zaljubila u prekrasne nove sjene iz Givenchyja od prvog pogleda. I odlučio sam pokupiti izvrsnu bazu za njih! Prije toga nabavila je Maybelline Affinitone 24 h br. 21, a nakon Beyu bazu za oči. Reći ću vam o svakom proizvodu zasebno i na kraju - kombinacija zajedno!
Foto tonovi i baze: 1. Maybelline Affinitone 24 h br. 21 - postojani temelj Savršeni ton 24 sata (medeno bež)
Swatch (na suhoj koži ruku malo primjetno, ali na licu izgleda dobro):

Bez tona (samo stoljećima malo svijetli korektor):
Moj opći prikaz tonom (bez pudera - sjaj od bljeskalice):
opoziv: Savršen ton za kombiniranu ili masnu kožu. Ne začepljuje moje pore i crne točkice dobro maskiraju (kao i lagano crvenilo). Leže dobro, ali to trebate učiniti brzo. Ako postoji piling, onda će ih naglasiti, tako da nije vrijeme za hladno, ako imate normalnu ili suhu kožu. U vrućini se drži na različite načine: ponekad 4 sata, ponekad 5-6 bez prašine - to ovisi o vanjskim čimbenicima i lokaciji moje lokacije. Ali ako je puderan - izdržati će još 3-4 sata bez sjaja (Givenchy Prismatic Matt puder ili Matting salvete Shiseido). Kao podloga za sjene (proizvođač to tvrdi) prije mi je odgovarala. Ali neki su se ponekad valjali po njemu. Tako je i s novim Givenchy sjenkama - o njima kasnije u postu
cijena: cca 430 rub.
procjena: 5 tona (za ljeto), 3 baze ispod sjene (za kremu neće uspjeti, a ponekad se zadrže i neke suhe).
2. Beyu baza za oči - kremasta baza za kožu oko očiju
Baza fotografija na vrhu!
pregled: Prekrasna baza za mene i proračun još! Pročitala sam puno dobrih i loših recenzija, ali savršeno mi je došla. Suhe sjene s lošom pigmentacijom ili dobro držeći prasak. Sjene se ne drobe, ne postaju masne, ne valjaju se. Istodobno, očni kapak je vrlo hidratiziran, ali ne blijedi sjenama. Pero je lakše, ali morate ga uhvatiti prije nego što se baza potpuno apsorbira - ovo je mala nijansa. Nema mirisa (iako je tester u Rg grozno mirisao) Boja je zapravo neutralna. Dakle, ovdje je ljepotica sa svilenom teksturom:

cijena: cca 230 rub.
procjena: 5! (Kupit ću sve više i više)
3. Givenchy Luminescent krema sjenilo # 2 Pearly Nude - Sjajno kremasto sjenilo br. 2 biserno bež
Bilo mi je problematično pronaći ovosezonsko ograničenje čak i u Moskvi u glavnim Letualima i RG-u: ili ga još nisu isporučili, ili su ga kupili.
opoziv: Atraktivna staklenka - ovo je prvi dojam! Znao sam da su ove sjene raspoložene, ali zaljubio sam se u njih na prvi pogled i odlučio ih ukrotiti pod svaku cijenu! Lagana nijansa, neobične sjaje su ono što vam treba. No, broj 1 mi nije odgovarao (oči s njima su crvene i bolesne) i dugo sam tražio ovaj bež broj 2 i pretrage su bile uspješne! Boja je ugodna, gotovo se stapa s tonom kože, ali za mene je prekrasna nijansa, jer moje oči imaju vrlo tanku, osjetljivu kožu (vijenci su vrlo vidljivi itd.). Tekstura je labava, nije tečna, tako da nećete odmah shvatiti o čemu je riječ! U testeru je bila malo pahuljica, ali u stvarnosti je bila kremasta, problematična u primjeni zbog velikog svjetlucava. Ali navikla sam se na njih! Glavni problem je što se užasno kotrljaju, ne drže se uopće. Dakle, kao bazu za njih, koristio sam gornja 2 proizvoda - Maybellin tone i Bouy's Base.
Usporedite sjene s bazama (uopšte ne ostaju bez baze - na fotografiji nema smisla!):
2 puta sam testirao ove sjene Givenchyja već primijenjenim mabellin tonom (gore). Sjene su se dobro držale, ali nakon 5 sati letele su naokolo i kotrljale se, a drugi put su legle prikovane, pa sam odlučio usporediti kuće Tonala Maybellina i Bazou Buieja pod ovim sjenama. Tko to može podnijeti?
Moje oči gole:
S tonalom i bazom (umjetnost. Svjetlost). Može se vidjeti da ton leži bolje, izjednačava boju kapka.
Isto pri dnevnom svjetlu:
Nanesite malo sjenila prstom ili četkom / aplikatorom. Nanosila sam ih malim prstom kako bi bilo zgodnije, drugi put četkom. Skoro nema mirisa. Shimmer je velik. Ovdje možete vidjeti:
Na ruci bez sjenčanja i bez baze (dnevno svjetlo):
Sada zasjenite prstom malo: 1 - bez baze, 2 - Maybellin ton, 3 - baza plutače.
Kao što vidite, boja je gotovo neuhvatljiva, prirodno bež, sjaj je teško uhvatiti pred vašim očima, ali ovdje možete vidjeti kako se "igraju". Dosljednošću, ponavljam - kapriciozan
Sada, odmah nakon nanošenja sjene na svaku od baza (dnevnu svjetlost). Gotovo da i nema razlike:

Nakon 10 minuta (umjetnost. Svjetlost i dan). Malo je sjene s desne strane - kod Buey Base, ali ovo su moje ručke za kuke, a drugi put je bilo urednije:

Sjene s tonalom od Maybellina opet su me izdale i to vrlo jasno. Uznemiri se jednom zauvijek:
Sada nakon 8 sati fotografije. Znajte komentar - jasan je pobjednik - Buoy baza.
Iste sam sjene nanio na bazu iz Buoya kad sam diplomirao na sveučilištu, trajale su jednako divno (poput 8 sati na gornjoj fotografiji), ali od 10 ujutro do 2.30 noću! Ni jedan bljesak nije odletio i otkotrljao se, očni kapak nije osušen, ali nije dobio masnoću. Super trajnost! pripitomio moju voljenu Givenchy!
Sada uobičajeni lukovi:
Ovdje možete vidjeti svjetlosne preljeve sjaja, a također ove sjene daju prirodnu boju kapku, usklađujući je s osnovom:
Na kraju dana (nema bolje fotografije, nažalost, ali se vidi da se sjene nisu kotrljale. Usput, ton na Maybellinovom licu također se dobro ponaša):
procjena Sjene Givenchyja: 5 (zajedno s Buoyjevom bazom). Bez nje - 2.
cijena: oko 1.500 rub
Hvala vam na čitanju do kraja! Ja sam Lisa, za mene na "ti"

Pogledajte video: Beauty haul Kozmo i Bipa (Siječanj 2020).

Loading...