Blogovi

Swiss Line Force hidratantni ovlaživač za zaštitu očiju protiv edema


Predgovor se, u stvari, može kopirati s drugog mojeg posta, ali ako ukratko - ovo je minijatura gela koji je stigao u kompletu, u kojem je glavni proizvod bio Aqua Vitale krema-gel za lice. Svidio mi se sam kit sa svojim dizajnom. Dobro obavljena Swiss linija - nisam sam zakucao u ove svilene vrećice


Mala epruveta s volumenom gela od 3 ml. Koristim ga gotovo mjesec dana, još nije gotovo. Na vratu nije bilo folije.
Konzistencija je gel.
Boja je plavkasto zelena, mutna.
Zapravo, bez arome, ali reći da miriše na ništa, ne bi bilo istina, miriše baš kao krema, nježno, slabašno.

Koristim ga ispod donjeg kapka i na kosti, a na gornjem kapku na kosti, u pravilu, pokretima tapkanja. Za takav pad u svako oko je dovoljan.
Swiss Line preporučuje da ga koristite ujutro i / ili navečer odvojeno ili pod korektivnom kremom za oči. Koristila sam ga odvojeno od korektivnog i tek nakon spavanja.
Što proizvođač tvrdi o ovom gelu:
"Zahvaljujući svojoj formuli bez mirisa i bez ulja, ovaj morski zeleni gel značajno smanjuje tamne krugove ispod očiju i kronično oticanje oko očiju. Farmaceutski sastojci ublažavaju oticanje i imaju protuupalni učinak, a istovremeno poboljšavaju cirkulaciju krvi u kapilarima."
Moje mišljenje:
Vlaži jako dobro. Jao, on ne čisti krugove, kao sve kreme koje sam testirao iz krugova. Čak ni posvijetljeno. Spavam, usput normalno - 8-9 sati. Znojenje uklanja. Ujutro mi je otprilike pola sata nakon spavanja dovoljno da nestane oteklina, s ovom kremom je potrebno 2 puta manje vremena. Apsorbira se da to ne kažem brzo, za otprilike pola sata. Koristim korektor ponekad bez problema, nekad ne ispadne odmah, ako malo preguram, taj korektor počinje kliziti (to definitivno nije problem s korektorom - provjerio sam ga na ostalim kremama) Iako ako sam kod kuće cijeli dan, ne nanosim korektor i gel se ne otkotrlja. Općenito, trebate se prilagoditi, još uvijek ne pretpostavljam.

Iskreno, sastav je impresivan, iako ne volim silikone zbog njihovog osjećaja određenog klizanja i vlažnosti. Sastav: voda, zadržač vode (plus pojačava učinak preostalih sastojaka), silikon, glicerin, vitamin B3 (poboljšava mikrocirkulaciju, povećava elastičnost kože i njezine barijerske funkcije), a zatim ide gomila različitih ekstrakata i drugih komponenti.
Da sumiram - za činjenicu da se ne može nositi s krugovima jer je proglašen minusom, a minus za nisku stopu apsorpcije, zbog čega se potonji smanjuje prilikom primjene korektora. A sve ostalo je na razini Tko treba dobar (a sudeći po sastavu, koristan) hidratantni gel za oči - ovo je sasvim točno.
Čekaju vaše mišljenje, kozmetičari
Ocjenjivanje: 4 (sve je super, ali minus nedostaci)
cijena: 3800 r. po setu isključujući popuste u IDB-u (komplet također sadrži puni krem ​​gel, minijature u serumu i još jednu kremu za oči)
Period ispitivanja: skoro 1 mjesec

Pogledajte video: Our Miss Brooks: Deacon Jones Bye Bye Planning a Trip to Europe Non-Fraternization Policy (Siječanj 2020).

Loading...