Blogovi

Recenzije YSL Teint Radiance SPF 20

Jedna od mojih tonalochki, ona je vrlo lagana, tone u moju kožu. Obično ga koristim zimi kada mi koža nije preplanula. Ali odlučio sam to demonstrirati danas. Svi koji su zainteresirani za dolazak :)

Tonalitet je gust, ali istovremeno ne maskira jako dobro, a također se ne matira. Čak bih rekao da hidratizira i čini lice "sjajnim", ali ne i "matiranim". Neće blokirati prištiće, molove i pjege. No, lagano crvenilo i krvne žile sakriti će se bez problema. Odlučio sam pokazati njegove skrivačke sposobnosti, ili bolje rečeno a ne sposobnost na primjeru modrice na ruci. Nedavno sam ga gledao kako prikriva crnu olovku i, naravno, nasmiješila se. Pa, evo moje male modrice s kapljicom ovog čudesnog tona:
Dobro se stapa, ali na licu je napravio puno gušći sloj nego što je to uobičajeno, i uprkos tome, modrica je još uvijek vidljiva. Nije pokazala crnu olovku jer je bila sigurna da će je on jednostavno otopiti, ali neće je blokirati:

Dizajn tonala, staklene posude, dobar i prikladan dozator, prekrasan zlatni poklopac koji se ne ogrebe i ne izgubi izgled, vrlo su zadovoljni. Usput, raspršivač je dobar, dovoljne su samo 3 dodira da nanesete tonal na cijelo lice. Jednostavno ne mogu ne radovati SPF 20, što je ljeti vrlo važno. Ton počinje teći nekoliko sati nakon nanošenja u vrućem vremenu 30+. Miris tonalke je normalan, ugodan. Ali "masna" tekstura kreme nije baš ljeto, možda će se svidjeti suvoj koži, ali meni nije baš normalno. Evo tona na licu:

I ovdje se na vrhu tonskog nanosa nanosi prozirni mršavi puder i rumenilo slika u cjelini:

Hvala što ste svratili, ja sam Anya.
Trajanje upotrebe: 1,5 godina
Cijena: 75 USD
Ocjena: 4

Pogledajte video: MOST FLAWLESS FOUNDATION EVER?! COMBO SKIN. YSL TOUCHE ECLAT (Siječanj 2020).

Loading...