Blogovi

Recenzije sjajnog sjaja u bojama Dior Addict usijanog sjaja u boji

Pozdrav, djevojke!
Predstavljam vam ruž za usne od Diora, koji već dugo živi sa mnom, ali me nedavno privukao k sebi ...

Ruž sam kupio sasvim slučajno. Uvijek sam preferirao breskve-karamelne nijanse. Ovaj put me je rasvjeta u trgovini očito iznevjerila. Iako u štapiću, izgleda karamelno ružičasto:
Na prvom testu kuće pokazalo se da na mene ruž mijenja boju: odmah nakon nanošenja breskva, a nakon otprilike sat vremena - iskreno ružičasta. Ta me činjenica, međutim, baš i nije uznemirila - ljeto je vrijeme za živopisne eksperimente, a možda ću se naviknuti na to i promijeniti svoju sklonost boji usana;)?
Ono što me je više čuvalo je činjenica da su mi se pola sata nakon nanošenja usne počele stezati od isušivanja. Nije bilo ograničenja za iznenađenje - uostalom, ova linija je proglašena hidratantnom ...? Upravo u apartmanu sam pronašao spas za svoje problematične usne, i evo takvog iznenađenja ... Napominjem da mi se to uopće nije činilo, čak je i moj prijatelj primijetio ovaj neugodan trenutak.
Općenito, ljubav joj se na prvi pogled nije dogodila ... Iskreno sam se pokušala sprijateljiti s njom dva tjedna. Kada su se nanosile na balzam, usne su bile nešto ugodnije, ali nisu izgledale baš estetski ugodno. Boja je bila raspoređena nekako neravnomjerno, teče se u nabore. Osjeća se kao da ruž "hoda" po balzami:

Ali nakon nekog vremena, iznenada sam primijetio da sve više preferiram upravo ovaj ruž. I više ne osjećam nelagodu. Naizgled je "slikala", balzam više nije potreban. A tekstura je postala primjetno nježnija, kao da je kremasta. Raspodijeljeno sada jednostavno i ugodno. Drži se na usnama neočekivano dugo (točno tri sata), a čak i nakon zalogaja, pigment ostaje na usnama (kao da jede).
Swatch gledanja: (pri ruci)
(na usnama):


Tada sam uočio najmanje raznobojne iskre u štapiću: ne znam, možda će ih netko vidjeti na monitoru ... kad dodaju fotografiju, pojeli su ih (ne mogu se vidjeti na usnama pri svakodnevnom nošenju)
Dno crta: Svidio mi se ruž, iako je trebalo neko vrijeme. Potpuno priznajem da ću isprobati neku drugu nijansu
Ocjena: 5
Cijena: 1400rub
Period ispitivanja: više od mjesec dana
Sa zadovoljstvom slušam svako mišljenje.
Julia ("ti")

Pogledajte video: TESTIRAMO NOVE FARBE SCHWARZKOPF LIVE ULTRA BRIGHTS OR PASTEL - novo iz LILLY DROGERIE (Studeni 2019).

Loading...