Blogovi

Chanel vodeći butik u Moskvi

Pozdrav ljepotice!
Požurim sa vama podijeliti predivne vijesti: u šoping galeriji u prizemlju hotela Moskva otvorio se prvi i do sada jedini europski parfumerski i kozmetički butik Chanel.

Trgovina, čija je unutrašnjost dizajnirana u stilu butika i sjedišta Coco Chanel u pariškoj ulici Cambon, prostire se na površini od 150 četvornih metara. m i podijeljen je u tri zone. U prvom se prodaje dekorativna kozmetika, u drugom - proizvodi za njegu, u trećem - parfemi.

(fotografija odavde)
Na području dekorativne kozmetike možete pronaći osnovne kolekcije, sezonske i limitirane, koje se prodaju samo u brandovima jednoga branda (sada je u trgovini predstavljena kolekcija Robot). U butiku Moskve Chanel možete kupiti kozmetiku kreiranu posebno za azijsko i američko tržište, a koja se ne prodaje nigdje u Europi. Uskoro će se u butiku pojaviti kolekcija šminke Le Blanc, stvorena isključivo za Aziju, što će stvoriti učinak alabaster-bijele kože, prenosi Kommersant.
Na području gdje se prodaju proizvodi za njegu predstavljena je kompletna Chanel linija, uključujući i poznatu seriju Sublimage. Ovdje će jednom tjedno raditi kozmetolog (po dogovoru).
Odjel parfema bio je jedinstven i za Moskvu. Ovdje su predstavljeni apsolutno svi Chanel mirisi - oni koji su uključeni u osnovnu kolekciju, butik, pa čak i Les Exclusifs de Chanel. Svih 48 mirisa marke predstavljeno je vrlo jasno - podijeljeni su u 9 skupina, ovisno o prirodi mirisa.
Posjetit ću tamo i detaljnije pogledati u narednim danima.
Obećavaju vam takve usluge kao popis želja i ograničenje snimanja, što je vrlo povoljno: vaš je limit stigao - nazvali su vas
Također će biti vrlo zanimljivo gledati azijske granice „uživo“, tako reći.
I parfemi! Mmm, već se radujem ...))
Što mislite o ovome?
Podaci odavde:
izvor

Pogledajte video: On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer (Prosinac 2019).

Loading...