Blogovi

Recenzije o ekstremnom sjaju Sisley Phyto-Lip Star


Dobar dan, kozmetičari! Na ulici je toliko vrućine da želim ući u zamrzivač i tamo živjeti do kraja kolovoza.
Kako bih malo uklonila toplinu, vizualizacijom nosim svoje omiljene sjaje boje leda.
Drago mi je što vas mogu upoznati na sudu protiv luksuzne mase - Sisley phyto lip vs Bourjois 3D.
Do Tsikava tražim mačku.

Sisley fito-usna zvijezda ekstremni sjaj # 01 Dijamant će prvi doći
Evo ga, zgodan!

Ovako izgleda na usnama u različitim uvjetima osvjetljenja:Detaljno mišljenje: moja ljubav s ledenim sjajem započela je prije sedam godina, bilo s Maybellinom, ili s Lorealom. Proizvođači s ponosom uvijek nazivaju ovu boju - dijamant ili pire dijamant. Jer u početku je to tako neupadljivo, kad se primijeni, igra se svim bojama duge, baš kao pravi dijamant! Strašno volim ovu boju zbog svoje svestranosti. Idealan je za ljeto i zimu, te jutro i večer. Sve ovisi o kakvim se očima radi. Kao dnevnu šminku, za mene to praktički nije zamjenljivo, tako da je ovo jedini sjaj (boja) koji razmažem do kraja i kupim novi. A za večeru ga uvijek koristim kada radim "fatalne dimlje-led". Također, savršeno se uklapa u srebrno sivu, plavu, crnu odjeću, i naravno, ispod srebra i bijelog zlata!
Sisley fito-usna zvijezda # 01 Diamond sjaj je najpozitivniji. Od svih dijamanata, ovaj je najskromniji. tj kada apsolutna duga nije potrebna, potrebna je suzdržana sjaj i sjaj. Sudovi, umjereno ljepljivi. Lagano miriše, četkica je vrlo ugodna.
Mogu se nositi preko ruževa, što ih uvelike transformira.
Ocjena: naravno 5+!
Cijena - oko 50 dolara = 400 UAH.
Kriška leda iz mise - Bourjois Effet 3D Cosmic Brillant ruž za usne # 21


Na usnama, u različitim uvjetima osvjetljenja:


Detaljno mišljenje: u nastavku ću dati Swatch obje strane, radi jasnoće razlike su upravo u boji. Buržoazi imaju više dijamantskog svjetlucava, većeg i svjetlucavijeg, s puno ljubičaste magle. Vizualno povećava usne, ali dovoljno ljepljivo i ostavlja bijelu traku. Ispire se / uklanja jednostavno i bolje nego Sisli. Srebrne sjaje s Sislija možete ukloniti samo naporom i uz pomoć posebnih alata. Inače, ako ga ne ažurirate tijekom dana, ta će svjetlucanja biti do večeri. Usne, kao da su posute sitnim, malim srebrnim sjajem. Bure se uklanja jednostavno ubrusom, ne ostavljajući traga i prašine. Kad vam treba deblji, zasićeniji led-dijamantni efekt, uzimam ga.
Trajnost oboje - kao i mnogi sjaji, nekoliko sati ili - do prve užine.
Ocjena: 4-, za ljepljivost i bijelu traku
Cijena - oko 15 USD = 120 UAH.
Swatch u ruci, s različitim osvjetljenjem oba, radi jasnoće. Pa ipak, sve modulacije i sjaj kamere ne mogu se uhvatiti u potpunosti.

Hvala vam što ste gledali do kraja.
Želim vam hladnu i ugodnu večer.
Ja sam Cori, ti si sa mnom.

Pogledajte video: ROMANTICNI FILMOVI 10 NAJTUZNIJIH (Travanj 2020).

Loading...