Blogovi

Recenzije Clinique Deep Comfort losiona za tijelo

Pozdrav svima))
Nedavno sam odlučio vidjeti kakve su recenzije o mojem omiljenom losionu za tijelo iz Klinike i bio sam nevjerojatno iznenađen što nije bilo niti jednog pregleda o tome. Stoga sam odlučio ispraviti ovu strašnu nepravdu, jer ovaj proizvod zaslužuje pažnju šire javnosti.

Molim sve da pogledaju pod mačku
Unaprijed se ispričavam zbog skoro prazne boce, jer sam kupio ovaj losion zimi, prije nego što sam se upoznao s ovim kozmetičkim resursom.
foto:
Detaljno mišljenje: Opis proizvođača možete vidjeti u katalogu klikom na link pri dnu posta. Potpuno se slažem s opisom.Losion se nalazi u velikoj (400 ml) plastičnoj bočici s pumpicom. Losion stvarno ima vrlo laganu teksturu mlijeka, lako se nanosi i širi, apsorbira se bukvalno u minuti, nema mirisa (što me raduje, jer ne volim da se mirisi parfema i losiona za tijelo miješaju). Ovaj losion je idealan za normalnu kožu i suhu. Savršeno vlaži i taj osjećaj hidratacije ne ostavlja cijeli dan.
Swatch (samo dekorativna kozmetika): Evo takve kapljice od jednog pritiska pumpe, dovoljno je za cijelu ruku! Cijelo tijelo (moje) traje oko 5-6 klikova. Nakon par minuta možete se sigurno odjenuti i nanijeti svoj omiljeni parfem. Pa sam ga nanijela - losion odmah postaje proziran. ovdje je već bio apsorbiran. Ne ostavlja masni ili ljepljivi film. Idealno nakon brijanja, savršeno uklanja iritaciju i suhoću kože. U proljeće sam imala jako suhu kožu i, nažalost, ovaj se losion nije dobro nosio sa suhoćom. Ali to je nakon sibirske zime uz intenzivno zagrijavanje! Ipak, ovo nije krema, već lagani losion. Cijelu zimu koristio sam ga s užitkom. Sve bi završilo ranije, tek sam u proljeće prešao na drugi lijek. I sada ga rado završim i kupujem ga ponovo.

Jedina negacija je što je u pumpici ostalo malo sredstva, koje se potom osuši. Sljedećim pritiskom gurajte ga ravno u ruke, prije čišćenja nos čačkalicom morate očistiti ili izvaditi iz velike kapi svježeg losiona
cijena: piše na službenoj web stranici. tih 1700 rubalja, ali se ne sjećam sebe)) Po mom mišljenju, cijena, kvaliteta i obujam su optimalni!
Period ispitivanja: 8 mjeseci
Ocjenjivanje: Samo 5!

Pogledajte video: Clinique Deep Comfort Body Butter. ReviewTest (Travanj 2020).

Loading...